Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Verzorgende IG (niveau 3) of Begeleider (niveau 4) | Overloonseweg E&F | 20 uur | Venray

Dienstverband

16 - 20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Overloonseweg E&F zoekt een nieuwe collega! Word onderdeel van ons bijzondere zorgteam dat het verschil maakt! We hebben een vacature in de ouderenzorg, waar je cliënten ondersteunt bij hun dagelijkse activiteiten. Op onze afdeling Overloonseweg E&F bieden we verblijf aan 16 ouderen met diverse psychiatrische ziektebeelden. Met mensgerichte zorg streven we naar een betere levenskwaliteit voor onze cliënten en hun naasten.

Wat jouw functie gewoon anders maakt

Als Verzorgende IG of Persoonlijk begeleider (agogisch medewerker) binnen de Overloonseweg E&F is je werk elke dag anders! Jij kunt voor onze cliënten en hun omgeving het verschil maken. De ouderenzorg binnen de psychiatrie is een uitdagende werkomgeving, psychiatrie en somatiek komen hier samen. Dit vraagt om verzorging én begeleiding van onze cliënten.

Overloonseweg 6 E&F

De afdeling Overloonseweg E&F is een verblijfsafdeling voor ouderen. Hier wonen in totaal 16 cliënten met uiteenlopende psychiatrische ziektebeelden, van psychoses tot depressies. Per afdeling ondersteun je, samen met je collega, dus 8 cliënten.

De leeftijd van de cliënten loopt uiteen, van bijvoorbeeld 50 tot in de 90 jaar. Vanwege de leeftijd hebben sommige cliënten ook somatische klachten, waar de een meer ondersteuning bij nodig heeft dan de ander. We vinden het erg belangrijk om mensgerichte zorg te kunnen bieden; zorg die naast ziekte of beperking ook rekening houdt met iemands geestelijke, sociale en emotionele behoeften. Zorg die draait om de levenskwaliteit van onze cliënten en hun naasten. Werk je nu in de (ouderen)zorg maar zou je best íets meer uitdaging willen? Onze afdeling is een goede opstap voor mensen die uit de VVT of andere richting komen om de basispsychiatrie te leren kennen. 

Wij zoeken een nieuwe collega die waarde hecht aan gezelligheid en een goed gevoel voor humor heeft, maar die ook van aanpakken weet. We geloven dat een positieve en ontspannen werksfeer bijdraagt aan succes, en daarom zoeken we iemand die een glimlach op het gezicht van collega's kan toveren terwijl we samen de handen uit de mouwen steken om onze doelen te bereiken. Als jij deze combinatie van gezelligheid en daadkracht in je hebt, dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Binnen deze 24-uurs behandeling werk je alleen dag-, weekend- en avonddiensten. Je hebt geen nachtdiensten, omdat ons centrale nachtzorgteam deze verzorgt.

Vereisten

 • Je hebt een opleiding tot Verzorgende IG (niveau 3) afgerond;
 • Je hebt een relevante Zorg & Welzijn opleiding (niveau 4) afgerond tot agogisch medewerker / begeleider (bv Maatschappelijke Zorg, Specifieke Doelgroepen, Sociaal Werk, Social Work);
 • Je bent beschikbaar voor minstens 20 uur per week;
 • Jij hebt een hart dat klopt voor de ouderenzorg;
 • Jij hebt zin in een nieuwe uitdaging;

Wat we jou bieden

 • Inschaling voor Verzorgende IG conform CAO GGZ FWG 40. Het salaris bedraagt minimaal € 2387 en maximaal € 3541, o.b.v. 36 uur, afhankelijk van jouw opleiding, kennis en ervaring (de aanloopschalen zijn hierin meegenomen). 
 • Inschaling voor de functie Agogisch begeleider (niveau 4) conform CAO GGZ FWG 45. Het salaris bedraagt € 2451 en maximaal € 3863 bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw opleiding, kennis en ervaring (de aanloopschalen zijn hierin meegenomen).
 • Een onregelmatigheidstoeslag omdat je werkt in flexibele diensten.
 • Een vast contract voor 20 uur p/w, mocht dit niet helemaal bij je wensen passen dan denken wij graag met je mee in mogelijkheden.
 • Een fijne werkplek in Venray.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw bij, een collectieve zorgverzekering en meer).
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop je bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon.
 • Studie- en scholingsmogelijkheden, zoals laagdrempelige onlinetrainingen die je op zowel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken.
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.
 • Wil je meer weten over werken bij Vincent van Gogh? Klik dan hier voor meer informatie.

Gewoon even bellen

Heb je vragen over de inhoud van deze functie?  Neem dan contact op met Jessie Simons-Philipsen via mail jessiesimons-philipsen@vigogroep.nl of met Sanne Geurts via mail sannegeurts@vigogroep.nl. Je kunt de afdeling telefonisch bereiken via 0478-786362. Meer informatie over werken bij Vincent van Gogh vind je op www.vvgi.nl/werken-bij.

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je terecht bij Susan Wijnhoven, Corporate Recruiter, via 0611389233 of werken@vigogroep.nl.

Hebben wij jou interesse gewekt in werken bij Vincent van Gogh bij het team Overloonseweg E&F? Stuur dan je cv en korte motivatie z.s.m. via het sollicitatieformulier of via de button onderaan de pagina. De vacature staat open totdat we een nieuwe collega gevonden hebben.

We plannen op korte termijn een kennismakingsgesprek, als de wederzijdse klik er is kunnen we evt. een 2e gesprek en/of een meeloop-dag plannen. We kijken uit naar je sollicitatie!