De Zorggroep zoekt een

Verzorgende (IG) PG-plus

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg
Hou je van een uitdaging en denk je graag out of the box? Beschik je over een gezonde dosis humor en ben je een persoon die stevig in zijn/haar schoenen staat? Kom eens langs en ervaar!

Wat ga je doen?
Op het terrein van het Auxiliatrixpark in Venlo ligt de groepswoning Lavendel. In de groepswoning hebben we ruimte voor 26 bewoners en heeft elke bewoner een eigen slaapkamer. Er zijn 4 grote, gezamenlijke huiskamers met open keuken. De begeleiding in de woning en de benadering door de medewerkers kenmerkt zich door rust, veiligheid en structuur.

De groepswoning is een gesloten setting en bedoeld voor bewoners met een functionele indicatie voor verblijf en behandeling op psychogeriatrische grondslag in combinatie met psychiatrische problematiek en voor cliënten met dementie waarbij zich ernstige gedragsproblemen ontwikkelen. De zorgbehoefte is bepalend voor de opname, niet de aandoening en/of leeftijd. Welzijn en dagbesteding spelen een belangrijke rol binnen de complexe PG, ook is er aandacht voor de familie rondom de bewoner.

Als Verzorgende IG verricht je, op basis van het individuele zorgleefplan, alle voorkomende verzorgende taken. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de bewoners. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte van bewoners en stimuleert hen tot zelfredzaamheid. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving, dit vooral door het bieden van structuur en rust. Ook krijg je te maken met veel verschillende situaties. Je moet dus stevig in je schoenen staan en zelfstandig beslissingen kunnen nemen. Het is goed om te weten dat je deel uitmaakt van een team waar je op kunt terugvallen als dat nodig is en dat er een zeer nauwe en intensieve multidisciplinaire samenwerking is met arts en psycholoog.

Je:
 • helpt met de ADL-zorg
 • draagt zorg voor de medicatie, injecteren, wondzorg en overige verpleegtechnische handelingen
 • bent onderdeel van een multidisciplinair team

Hoe zorgen wij voor jou?
Je werkt in een klein en persoonlijk team waar je direct aan de slag kunt. Wil je jezelf verder ontwikkelen door bijvoorbeeld coördinerende taken op te pakken, of als verzorgende C het stukje “IG” nog te doen? Bij De Zorggroep helpen we je graag met jouw persoonlijke ontwikkeling en gaan we met je in gesprek over de mogelijkheden.

Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Als verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal €3.025,81 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Als Verzorgende C (niveau 3) word je ingeschaald in FWG 30 en kun je rekenen op een maximaal salaris van €2.798,67 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
 • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze Smart Health app met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
 • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
 • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
 • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Verzorgende (IG)?
Een collega die houd van een uitdaging, die out of the box denkt, beschikt over een gezonde dosis humor maar die ook stevig in zijn/ haar schoenen staat en zelf verantwoordelijkheid kan en durft te nemen. Affiniteit, kennis en ervaring met en voor onze doelgroep is wenselijk maar niet noodzakelijk. Natuurlijk heb je een warm zorghart en stel je de mens centraal. Verder ben je een fijne collega die zelfstandig, maar ook in teamverband goed kan functioneren. Een dynamische werkomgeving? Daar krijg jij energie van!

Je bent:
 • bereid om je verder te ontwikkelen
 • bereid vraaggericht te werken
 • in staat tot relativeren en reflecteren
 • flexibel inzetbaar

Verder:
 • ben je gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
 • heb je sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met collega’s, bewoners en hun relaties.

Heb jij een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Onze recruiters Sharel Driessen en Rick Daniels vertellen je graag meer over het werk van een verzorgende (IG) in een intramurale setting en zijn te bereiken via Sharel.Driessen@dezorggroep.nl enRick.Daniels@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5150 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.