De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG PG Plus regio Venray

Dienstverband

1 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venray

Werkvelden

Thuiszorg
Ambitieuze zorgprofessional en toe aan een mooie uitdaging? Dan is dit iets voor jou!

Wat ga je doen?
Op locatie Vincentiushof in Venray hebben we PG-plus afdeling. In de groepswoning PG-plus hebben we ruimte voor 7 bewoners en heeft elke bewoner een eigen slaapkamer. Er is een grote, gezamenlijke huiskamer met open keuken. De begeleiding in de woning en de benadering door de medewerkers kenmerkt zich door rust, veiligheid en structuur.

De groepswoning is een gesloten setting en bedoeld voor cliënten met een functionele indicatie voor verblijf en behandeling op psychogeriatrische grondslag in combinatie met psychiatrische problematiek en voor cliënten met dementie waarbij zich ernstige gedragsproblemen ontwikkelen. De zorgbehoefte is bepalend voor de opname, niet de aandoening en/of leeftijd. Alle cliënten hebben een ZZP 7 indicatie en een indicatie voor groepsmeerzorg. Welzijn en dagbesteding spelen een belangrijke rol binnen de PG-plus ook is er aandacht voor de familie rond om de cliënt.

Als Verzorgende verricht je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende taken. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte van cliënten en stimuleert hen tot zelfredzaamheid. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving, mede door het bieden van structuur en rust. Ook krijg je te maken met veel verschillende situaties. Je moet dus stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Het is goed om te weten dat je deel uitmaakt van een team waar je op kunt terugvallen als dat nodig is en dat er een zeer nauwe en intensieve multidisciplinaire samenwerking is met arts en psycholoog.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een maximaal salaris van €2937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je boven op je salaris een:
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG PG Plus regio Venray?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega's, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Affiniteit met deze specifieke doelgroep van geronto-psychiatrische cliënten is noodzakelijk. Je hebt kennis van en ervaring met psychiatrische en psycho-geriatrische ziektebeelden en onbegrepen gedrag of bent bereid je hier verder in te ontwikkelen. Je bent bereid om vraaggericht te werken, in staat tot relativeren en reflecteren en bent flexibel inzetbaar. Je bezit sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met cliënten en hun relaties.
Je bent een:
  • gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende; heb je een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan.
  • heb je sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met collega's, bewoners en hun relaties.
  • bereid om je verder te ontwikkelen
  • bereid vraaggericht te werken
  • in staat tot relativeren en reflecteren
  • flexibel inzetbaar

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij Vincentiushof. Onze recruiter Annelies Waasdorp vertelt je graag meer over het werk van een verzorgende IG bij Vincentiuhof en is te bereiken via Annelies.waasdorp@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.