Maastricht UMC+ zoekt een

Verzorgende IG Plus Team

Dienstverband

20 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als verzorgende IG ben je werkzaam over verschillende clusters en afdelingen en ondersteunt bij het uitvoeren van Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL). Je uitgangspunt is altijd het ondersteunen en stimuleren van het zelfmanagement van de zorgvrager en zijn omgeving, met als doel het behouden of verbeteren van het functioneren in relatie tot kwaliteit van leven, gezondheid en ziekte. Je draagt bij aan preventie door voorlichting, instructie en uitleg.
Als verzorgende IG draag je bij aan het opstellen van een zorg/verpleegplan. Je voert dit plan uit samen met de andere collega’s, evalueert het en stelt bij wanneer nodig. Je werkt hierbij nauw samen met andere zorgverleners uit de eigen of andere disciplines. Je betrekt op een effectieve manier de patiënt, diens naasten en sociale netwerk bij de organisatie van het zorgproces.
Als verzorgende IG werk je volgens protocollen en richtlijnen.
In situaties waarbij sprake is van meer complexiteit (beperkt of hoog complex) zal afhankelijk van de context naast de verzorgende IG een andere zorgverlener (mede-)verantwoordelijkheid dragen, zoals een mbo- of hbo-verpleegkundige.
Als verzorgende mag je bepaalde voorbehouden handelingen uitvoeren, mits aantoonbaar bekwaam.
Je signaleert veranderingen in de gezondheidstoestand en welbevinden en schakelt de juiste collega’s of zorgprofessionals in wanneer nodig. Jij bent de spin in het web voor jouw patiënten en je ondersteunt de patiënt naar zelfstandigheid. Je ziet de patiënt herstellen en draagt hierin je steentje bij. De patiënt zo goed en snel mogelijk naar huis laten gaan, daar doe jij het voor!

Wat vragen wij van jou?
Uiteraard beschik jij over een diploma verzorgende IG, maar wat wij net zo belangrijk vinden is dat jij het verschil maakt voor de patiënt door meer dan alleen zorg te bieden. Jij voelt aan wat iemands dag maakt en zet net dat stapje extra om de patiënt een warm gevoel te geven. Je krijgt bij ons ook alle ruimte om dit te bieden. Je bent niet alleen iemand die zorg verleent, je bent ook iemand waar de cliënten comfort uit halen en op kunnen bouwen. Je voelt anderen goed aan en mensen voelen zich bij jou op hun gemak.
Je maakt onderdeel uit van ons enthousiaste team en bent dan ook een echte teamplayer. Met jouw positieve en energieke instelling lever jij samen met je collega’s een actieve bijdrage aan een positief resultaat.
Als je de ambitie hebt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien als verpleegkundige, dan ondersteunen we jou hier graag bij. Jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons!

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Je gaat werken in het MUMC+ Plus Team. Verpleegkundigen en Verzorgenden uit dit team zijn flexibel inzetbaar binnen verschillende clusters en afdelingen. Je krijgt de mogelijkheid om jouw deskundigheid breed te ontwikkelen. Met de veelzijdigheid die jij ontwikkelt kun je in de toekomst jouw ambities en loopbaanwensen waarmaken. Jezelf ontwikkelen en werken, daar komt het op neer in het Plus Team!

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 20 tot 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-nacht, weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.352,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 5M van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.