Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG / Verzorgende C / Helpende Zorg en Welzijn Drossaert Glana (Geleen)

Dienstverband

28 - 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

Bij ons staat goede zorg voorop, waarbij persoonlijke betrokkenheid en professionele expertise samengaan met warmte en aandacht. Ben je op zoek naar een dynamische en verantwoordelijke functie binnen de somatische ouderenzorg? Wil je dagelijks uitgedaagd worden om met jouw kennis en toewijding onze bewoners de best mogelijke zorg te verlenen? Dan nodigen wij je uit om ons deskundige team bij de afdeling Drossaert van Zorgcentrum Glana in Geleen te versterken. Kom bij ons en maak het verschil!

We zijn momenteel op zoek naar een Verzorgende IG, een Verzorgende C en een Helpende Zorg en Welzijn. Spreekt jou dit aan? Twijfel niet en maak je interesse kenbaar voor deze leuke en uitdagende functies!

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Wat neem je mee?

Je hebt een zorghart ♥ en wilt graag een stapje extra doen voor onze cliënten.

 • Voor de functie van Verzorgende IG ben je het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma. Beschik je daarnaast over een aanvullend diploma tot contactverzorgende of ben je bereid om scholing tot contactverzorgende te volgen, dan kun je aan de slag als EVC’er.
 • Voor de functie van verzorgende C ben je in het bezit van het diploma Verzorgende C / Individuele Zorgverlening of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma.
 • Om als Helpende Zorg en Welzijn aan de slag te gaan, die je in het bezit te zijn van het diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) of een vergelijkbaar diploma, bijvoorbeeld MDGO-VZ.

Wie je verder bent, wat je kan en wat je wilt? Dat bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek!

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 28 tot 36 uur per week. Er wordt gewerkt in onregelmatigheidsdiensten diensten;
 • Helpende Zorg en Welzijn: FWG 25 (minimaal € 2.279,- bruto per maand en maximaal € 2.975,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
  Verzorgende C: FWG 30 (minimaal € 2.279,- bruto per maand en maximaal € 3.122,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
  Verzorgende IG: FWG 35 (minimaal € 2.279,- bruto per maand en maximaal 36 uur per week);
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,3€ 3.276, - bruto per maand op basis van 3%) en eindejaarsuitkering (8,33%);

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Salarisinschaling op basis van CAO Ziekenhuizen.
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis);
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyaliz);
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen;
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers: veel voordelen vanuit ons interne programma ‘Jij doet ertoe’, maar ook kortingen bij bekende winkels en webshops en ontdek nog veel meer!

Welkom in het team

Zorgcentrum Glana bestaat uit verschillende afdelingen met ieder hun eigen aandachtsgebied. Er wordt gespecialiseerde zorg verleend aan mensen met psychogeriatrische aandoeningen. Daarnaast biedt Glana zorg aan bewoners met een lichamelijke beperking die extra zorg nodig hebben.

Afdeling Drossaert is een dynamische somatische afdeling met 28 cliënten, veelal met complexe somatische problematiek. Binnen de afdeling bieden we ook chronische zorg en herstelzorg aan onze cliënten. Voor iedere cliënt willen we de beste zorg leveren en op de afdeling heerst een warme en collegiale werksfeer waar iedereen zich direct thuis voelt.

Meer weten? 

Wil je meer informatie of heb je wellicht nog een vraag? Neem dan (tijdens kantooruren) contact op met Unitmanager Suzanne Laugs, telefoonnummer: 06-1241654 of via mail: s.laugs@zuyderland.nl.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.