Zorgcentrum La Providence zoekt een

Verzorgende IG Zorg Thuis

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Grubbenvorst

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Jouw nieuwe uitdaging ligt hier!


Verzorgende IG - Zorg Thuis
Uren in overleg

Het thuiszorg team van La Providence biedt zorg binnen Grubbenvorst.

Vanwege uitbreiding binnen de afdeling Thuiszorg zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s. Wat is er fijner dan het vertrouwde leven thuis? Vrijwel niets. Het doel van La Providence is om de cliënt thuis, met hulp of zorg, te laten genieten van het leven. Ben jij enthousiast, betrokken en deskundig en vind je het vanzelfsprekend dat je er écht bent voor de cliënt? Denk je in kansen en uitdagingen en hecht je veel waarde aan werken met humor en respect voor cliënten en collega’s? Dan willen wij graag met jou in gesprek.

 

Kernactiviteiten:

 • Uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden en zorgvragen passen binnen je functie;
 • Opstellen van zorgplan;
 • Het verlenen van begeleiding en verzorging aan cliënten thuis op basis van in zorgplan/indicatie vastgelegde afspraken;
 • Het leveren van een enthousiaste bijdrage aan de thuiszorg van La Providence.

 

Functieprofiel:

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende(IG);
 • Affiniteit en ervaring met de beoogde doelgroep is een pre;
 • Klantvriendelijke, cliëntgerichte instelling en uitstraling;
 • Creatief en goede communicatieve vaardigheden;
 • Zelfstandig kunnen functioneren maar ook samenwerken met het team;
 • Flexibiliteit i.v.m. wisselende werktijden, om kunnen gaan met een verandertraject;
 • Je beschikt over een rijbewijs en auto.

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt een passende salariëring conform FWG 40 van minimaal € 2695,33 en maximaal € 3.502,58 bruto per maand bij een full time dienstverband van 36 uur per week. Verder gelden de secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT met o.a. een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn, 8% vakantiegeld en 237,4 vakantie-uren per kalenderjaar. Daarnaast bieden wij jou een prettige werk- en leeromgeving waarbij inzet opgemerkt en gewaardeerd wordt en waar ambities een kans krijgen zich te ontplooien.
Een dienstverband voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.

Bij indiensttreding vragen wij je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

 

Enthousiast?

Bel voor meer informatieGwen Jeurissen,  telefoonnummer: 077-3555656. Je brief en cv kun je mailen aan PO@laprovidence.nl of sturen naar La Providence, Afdeling P&O, Ursulinenweide 5, 5971 ED Grubbenvorst.

 

Aanvullende informatie:

Stichting ‘La Providence’ is een zelfstandig zorgcentrum in Grubbenvorst, Noord-Limburg. La Providence biedt cliënten, op grond van een zorgindicatie, huisvesting, verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp, activiteiten, begeleiding en/of behandeling. Onze betrokken medewerkers, die zich in kunnen leven in de cliënt en diens familie, geven aandacht en warme liefdevolle zorg. Het leefplezier van de cliënt is daarbij leidend, niet het medisch model. We ondersteunen zoveel mogelijk de eigen identiteit, zelfstandigheid, normen en waarden en cultuur van onze cliënten en proberen hen onderdeel uit te laten maken van de maatschappij. We ontzorgen onze bewoners op het gebied van proces (regelen) en inhoud (zorg).

 

 

Kom jij onze teams versterken?

We heten je alvast van harte welkom!