Care+ zoekt een

Vrijwilliger Care+

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, MBO niveau 2, HAVO, VMBO, HBO+

Standplaats

Roggel Roggel

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Sociaal Werk

Een dankbare activiteit met de gezelligste mensen, wat wil je nog meer? 

Wil jij iets voor een ander betekenen? Wordt vrijwilliger bij Care+! Want onze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde! Iedereen kan vrijwilliger worden bij Care+: man, vrouw, jong, oud en ongeacht opleiding of ervaring met de doelgroep. Wat voor ons belangrijk is, is jouw passie, betrokkenheid en inzet. Iets voor jou? Lees dan snel door en ontdek alle kanssen!

Waarom vrijwilliger worden bij Care+?

Omdat vrijwilligers het verschil maken voor onze zorgvragers! Wij zijn Care+ Stichting. Een kleinschalige organisatie die begeleiding biedt aan (jong)volwassenen die er op eigen kracht even niet uitkomen. Omdat ze psychisch kwetsbaar zijn bijvoorbeeld, of omdat ze een licht verstandelijke beperking hebben. Die begeleiding bieden we op onze beschermd wonen locaties en bij mensen thuis. Onze woonlocaties liggen in Roermond, Belfeld, Venlo, Helden en Roggel. Deze worden versterkt door onze klussendienst en regelen wij waar mogelijk voor onze zorgvragers eigen vervoer. Kortom; binnen Care+ zijn er veel verschillende mogelijkheden om te starten als vrijwilliger.

Wij zijn een jonge en groeiende organisatie waarbij iedereen zich welkom voelt: niet alleen de mensen waarvoor we zorgen, maar óók de mensen die bij ons vrijwilligerswerk doen. Je komt dus terecht in een prettige omgeving waarin jij je goed voelt, echt gezien wordt én het verschil kan maken. 

Wat zijn de mogelijkheden als vrijwilliger?

Wat je precies gaat doen, hangt af van jouw persoonlijke vraag en enthousiasme. Tijdens een gezellig, informeel, gesprek bij ons op kantoor vertelt onze collega je graag meer over onze doelgroep, onze organisatie én over alle kansen die er zijn voor onze vrijwilligers. Op dit moment hebben wij al verschillende vrijwilligers bij ons meelopen die onze zorgvragers ondersteunen bij het koken, een luisterend oor bieden tijdens een wandeling of wekelijks langskomen om een spelletje te doen. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos en met jouw frisse blik kun jij ons zeker inspireren een perfect aansluitende rol te ontwikkelen.

Als vrijwilliger is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verplicht. De kosten hiervan krijg je vergoed. 

Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?

Dan horen wij graag van jou! Je mag ons altijd een mailtje sturen via werkenbij@care-plus.nl. Vind je het fijner om te bellen dan kan dit op 0475 769148. Wil jij eerst een korte online kennismaking met ons? Dan is het mogelijk om deze in te plannen via onze website www.care-plus.nl. Hier vind je ook meer informatie over onze organisatie én doelgroep.