Land van Horne zoekt een

Zorgcoördinator

Dienstverband

28 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Stramproy

Werkvelden

Ouderenzorg
Als zorgcoördinator heb je aandacht voor huiselijkheid en geborgenheid in de eigen woonomgeving van onze cliënten. Het welbevinden van elke cliënt staat bij jou voorop en geeft je energie en inspiratie. Met passie en plezier vertaal jij de visie van de woongroep in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Met jouw geduld en empathisch vermogen help jij cliënten om eigen keuzes te maken.

Ga jij als Verzorgende of Verpleegkundige graag een extra uitdaging aan? Solliciteer dan op deze gave functie.
Zorgcoördinator is niet zomaar een functie. Naast meedraaien tijdens de dagelijkse gang van zaken net zoals ieder andere zorgverlener doet, ervaar je als coördinator een compleet ander niveau van verantwoordelijkheden en taken tijdens jouw werkzaamheden. Je observeert met een andere blik, je bent extra alert of de wensen en afspraken zoals benoemd in het zorgplan van de cliënt uitgevoerd wordt. Je gaat in gesprek met collega’s om de juiste zorg te coördineren en te waarborgen en je fungeert als klankbord voor cliënten en mantelzorgers.

Samen aan het stuur
Jouw kerntaak: het zorgproces bewaken. Krijgt de cliënt wat hij of zij wilt en vooral ook nodig heeft? Is de zorg rondom de cliënt goed afgestemd op een passend zorgzwaartepakket? Of moet deze bijgesteld worden? Houden collega’s zich ook aan de gemaakte afspraken zoals beschreven in het zorgplan? Jij zit samen met de cliënt aan het stuur, samen bepaal je de richting en draagt dit uit in je team.
Jij bent hét aanspreekpunt van en voor de cliënt en mantelzorger(s), en je gaat dan ook regelmatig samen in gesprek. Van ontvangstgesprek bij aankomst in het woonzorgcentrum, tot zorgplanbesprekingen en kernteamgesprekken waar verschillende disciplines mee de juiste zorg afstemmen. Maar ook evaluatiegesprekken na overlijden. Verder coördineer je het contact met disciplines die nodig zijn, bijvoorbeeld ergotherapeut, logopedist of geestelijk verzorger etc. en diensten als een bezoek aan de kapper of pedicure e.d.
Je hebt goed contact in je team waar je zelf de vruchten van plukt, want goede coördinatie van zorg biedt goede zorg met tevreden cliënten. Maak je rol nóg leuker door medewerkers te coachen en sturen in het correct afstemmen van kwalitatief hoogstaande zorg.

Samengevat houdt jouw functie in:
  • Je stelt zorgplannen op in overleg met de cliënten en/of diens wettelijke vertegenwoordigers en voert deze uit.
  • Je verzorgt en begeleidt cliënten volgens het integrale individuele zorg- en behandelplan met inachtneming van de daarvoor geldende protocollen en ziet erop toe dat ook collega’s dit doen.
  • Je stelt rapporten op en neemt deel aan de rapportage en evaluatie van de zorg- en behandelplan.
  • Je bouwt een vertrouwensrelatie op met cliënten/bezoekers en houdt deze in stand, je begeleidt cliënten met (psycho) sociale problemen en je verleent individuele zorg, inclusief bij aangrijpende gebeurtenissen.
  • Je biedt hulp bij o.a. het verstrekken van maaltijden en dranken, assisteert cliënten/bezoekers bij het eten en drinken, je begeleidt cliënten/bezoekers van en naar in- en externe afspraken.
  • Je begeleidt leerling-verzorgenden.

Wat wij vragenJe hebt een diploma op minimaal MBO3-niveau (ziekenverzorgende, verzorgende IG, MDGO-VP, verpleegkunde niveau 4 of A-verpleegkundige). Je kunt onze kernwaarden 'zien, begrijpen en steunen' in de praktijk brengen en je bent in staat om collega's hierin mee te nemen. Je bezit gedegen kennis van sociale en lichamelijke verouderingsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend. Je kunt het goede gesprek voeren met de cliënten en hun naasten.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur bedraagt 24 uur gemiddeld per week. Een andere arbeidsduur is bespreekbaar. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 40 van het FWG 3.0-systeem (min. € 2.695,33 en max. € 3.502,58 bruto per maand op basis van 36 uur per week). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Dat houdt in dat je naast je salaris onder meer 8% vakantiegeld krijgt én een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast natuurlijk nog de onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de weekenden en e-learning van Goodhabitz.

InformatieHeb je nog vragen? Neem dan even contact op met met Ana Linssen, teamleider Rust in Roy, via T. 06 - 392 796 70.