Land van Horne zoekt een

Zorgcoördinator

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zorgcoördinator die onze teams komt versterken.
Voor deze gevarieerde functie zijn wij op zoek naar de welbekende ‘duizendpoot' die creatief kan denken, goed kan samenwerken en tot het uiterste wil gaan voor onze cliënten!


Doel van de functie
Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het creëren van optimale leefomstandigheden voor de cliënten, waarbij wonen, welzijn, begeleiding en de zorg voor de cliënt centraal staan.
Je coördineert en bewaakt de uitvoering van het zorg- en leefplan van de aan jou toegewezen cliënten.

Wat ga je doen?
Als zorgcoördinator waak je over de kwaliteit van de zorg en het welzijn in jouw team. Je biedt bewoners professionele verzorging en begeleiding en in alles wat je doet staat warme zorg en het welzijn van de bewoners voorop.
Door het meedraaien in het team leer je de bewoners goed kennen en kun je het welzijn en de gemaakte zorgafspraken goed bewaken. Ook merk je meteen waar jouw ondersteuning nodig is. Elke dag ziet er anders uit omdat je inspeelt op de behoeften van de bewoners.
Vanuit de indicatie stel je een zorgplan op waarbij je regelmatig de behandeldoelen afstemt met de betrokken zorg- en dienstverleners en behandelaren. Je bent hierbij hét aanspreekpunt voor medewerkers en cliënten binnen de groepswoning.

Wat wij vragen
Je hebt minimaal een niveau 3 diploma van Verzorgende IG, aangevuld met kennis op het gebied van welzijn en tenminste één jaar werkervaring in het vakgebied.
Je beschikt over specifieke kennis van dementie, om aan de zorgvraag van de cliënten professioneel invulling te geven. Je bent tactvol, hulpvaardig, integer en betrouwbaar en hebt een goed invoelingsvermogen ten aanzien van de cliënt, familieleden en andere betrokkenen. Je bent in staat het sociale netwerk rondom de cliënt te enthousiasmeren en waar mogelijk te versterken. Ook ben je in staat om - binnen de kaders van de organisatie - in een open sfeer van en met je collega's te leren een zo optimaal mogelijke leefsituatie voor de cliënten te creëren.

Wat wij je bieden
Als zorgcoördinator schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 40 (€ 2620,33- € 3417,15 per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week).
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van onze bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je naast je salaris:
  • Direct een vast contract!
  • 8% vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering van 8,33% in november
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal (mits je de max. niet hebt bereikt)
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van ons Leerplein en ruim 120 trainingen van GoodHabitz
  • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
  • Leuke, sociale en professionele collega's en een informele, gezellige werksfeer

Informatie
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Zohra Chaoui, T. 088 987 82 91.