Land van Horne zoekt een

Zorgcoördinator

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Wij zijn op zoek naar een nieuwe, betrokken collega zorgcoördinator die het welzijn van onze bewoners voorop zet!

Als Zorgcoördinator behartig je de belangen van de cliënt. Je denkt in mogelijkheden en (creatieve) oplossingen en bewaakt de kwaliteit van zorg op jouw afdeling.
Met jouw fijne, open persoonlijkheid ben je hét aanspreekpunt, begeleidt je collega's en weet je de juiste aanpak en balans te vinden met én tussen alle betrokken partijen.

Ga jij als Verzorgende of Verpleegkundige graag een extra uitdaging aan? Solliciteer dan op deze mooie functie.

Wat ga je doen?
Zorgcoördinator is niet zomaar een functie. Naast meedraaien tijdens de dagelijkse gang van zaken, net zoals ieder andere zorgprofessional doet, ervaar je als coördinator weer een ander niveau van verantwoordelijkheden en taken tijdens jouw werkzaamheden. Je observeert met een andere blik, bent extra alert of de wensen en afspraken zoals benoemd in het zorgplan van de cliënt uitgevoerd wordt en hebt een aantal cliënten onder jouw hoede, waarvoor jij het vaste aanspreekpunt bent.
Je gaat in gesprek met collega’s om de juiste zorg te coördineren en te waarborgen en je fungeert als klankbord voor cliënten en mantelzorgers.

Jouw kerntaak: het zorgproces bewaken. Krijgt de cliënt wat hij of zij wilt en vooral ook nodig heeft? Is de zorg rondom de cliënt goed afgestemd op een passend zorgzwaartepakket? Of moet deze bijgesteld worden? Houden collega’s zich ook aan de gemaakte afspraken zoals beschreven in het zorgplan? Jij zit samen met de cliënt aan het stuur, samen bepaal je de richting en draagt dit uit in je team.
Jij bent hét aanspreekpunt van en voor de cliënt en mantelzorger(s), en je gaat dan ook regelmatig samen in gesprek. Van ontvangstgesprek bij aankomst in het woonzorgcentrum, tot zorgplanbesprekingen en kernteamgesprekken waar verschillende disciplines mee de juiste zorg afstemmen. Maar ook evaluatiegesprekken na overlijden. Verder coördineer je het contact met disciplines die nodig zijn, bijvoorbeeld ergotherapeut, logopedist of geestelijk verzorger etc. en diensten als een bezoek aan de kapper of pedicure e.d.
Je hebt goed contact met je team, waardoor goede zorg met tevreden cliënten wordt nagestreefd.

Samengevat houdt jouw functie in:
  • Je stelt zorgplannen op en voert deze uit
  • Je verzorgt en begeleidt cliënten volgens het individuele zorg- en behandelplan
  • Je stelt rapporten op en neemt deel aan de rapportage en evaluatie van de zorg- en behandelplannen
  • Je bouwt een vertrouwensrelatie op met de bewoners en houdt deze in stand
  • Je begeleidt cliënten met (psycho) sociale problemen en verleent individuele zorg, ook bij aangrijpende gebeurtenissen
  • Je biedt ondersteuning tijdens eetmomenten en begeleidt cliënten/bezoekers van en naar in- en externe afspraken
  • Je begeleidt en coacht leerlingen

Wat wij vragenJe hebt een diploma op minimaal MBO3-niveau (Ziekenverzorgende, Verzorgende IG, MDGO-VP, Verpleegkunde niveau 4 of A-Verpleegkundige). Je kunt onze kernwaarden 'zien, begrijpen en steunen' in de praktijk brengen en je bezit gedegen kennis van sociale en lichamelijke verouderingsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend voor jou en je kunt het goede gesprek voeren met de cliënten en hun naasten.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 40 van het FWG 3.0-systeem (min. € 2.695,33 en max. € 3.502,58 bruto per maand op basis van 36 uur per week). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8% en je bouwt pensioen op bij Zorg en Welzijn (PFZW). Land van Horne kent hiernaast nog een uitstekend secundaire arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder collectiviteitskortingen, FiscFree en vele opleidingsmogelijkheden (voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling).

Informatie Heb je zin om in deze functie aan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog!
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Linda Janssen-Zwambag, teamleider Ververshof, op T 06 - 83581016.