Land van Horne zoekt een

Zorgcoördinator (ZOCO)

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Als Zorgcoördinator behartig je de belangen van de cliënt. Je denkt in mogelijkheden en (creatieve) oplossingen en bewaakt de kwaliteit van zorg op jouw afdeling. Met jouw fijne, open persoonlijkheid ben je hét aanspreekpunt, begeleidt je collega's en weet je de juiste aanpak en balans te vinden met én tussen alle betrokken partijen.

Ga jij als Verzorgende zorgprofessional graag een extra uitdaging aan? Solliciteer dan op deze gave functie. Zorgcoördinator is niet zomaar een functie. Naast meedraaien tijdens de dagelijkse gang van zaken net zoals ieder andere zorgverlener doet, ervaar je als coördinator een compleet ander niveau van verantwoordelijkheden en taken tijdens jouw werkzaamheden. Je observeert met een andere blik, je bent extra alert of de wensen en afspraken zoals benoemd in het zorgplan van de cliënt uitgevoerd wordt. Je gaat in gesprek met collega’s om de juiste zorg te coördineren en te waarborgen en je fungeert als klankbord voor cliënten en mantelzorgers.

Samen aan het stuur
Jouw kerntaak: het zorgproces bewaken.
Krijgt de cliënt wat hij of zij wilt en vooral ook nodig heeft?
Huntington raakt de bewoner, maar ook de familie en naasten en het ziektebeeld is erg persoonlijk, waardoor je steeds per persoon gaat kijken wat nodig is.
Is de zorg rondom de cliënt goed afgestemd op een passend zorgzwaartepakket? Of moet deze bijgesteld worden? Houden collega’s zich ook aan de gemaakte afspraken zoals beschreven in het zorgplan? Jij staat samen met de cliënt aan het stuur, samen bepaal je de richting en draagt dit uit in je team. Naast je zorgtaken ben je verantwoordelijk voor het zorgproces van een kleine groep cliënten.

Jij bent daarnaast hét aanspreekpunt van en voor de cliënt en mantelzorger(s), en je gaat dan ook regelmatig samen in gesprek. Van het ontvangstgesprek, tot zorgplanbesprekingen en kernteamgesprekken waar verschillende disciplines mee de juiste zorg afstemmen. Maar ook evaluatiegesprekken na overlijden.
Verder coördineer je het contact met de disciplines die nodig zijn, bijvoorbeeld de ergotherapeut, logopedist of geestelijk verzorger etc. en diensten als een bezoek aan de kapper of pedicure e.d.
Je staat goed in contact met je team, coacht je collega's binnen de werkeenheid en geeft hun advies, instructie en voorlichting, dit alles met als doel: de beste kwalitatieve zorg bieden aan je doelgroep.
Ook begeleid je leerlingen en stagiaires en lever je een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling/innovatie van het zorgproces.

Wat wij vragen Je hebt een diploma op minimaal MBO3-niveau (ziekenverzorgende, Verzorgende C, Verzorgende IG, MDGO-VP, verpleegkunde niveau 4 of A-verpleegkundige).
Je kunt onze kernwaarden 'zien, begrijpen en steunen' in de praktijk brengen en je bent in staat om collega's hierin mee te nemen. Je bezit gedegen kennis van sociale en lichamelijke verouderingsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften en vindt het leuk en interessant om je (eventueel) in een nieuwe doelgroep te verdiepen. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn voor jou helemaal vanzelfsprekend en je bent heel communincatief, waardoor je het goede gesprek kunt voeren met cliënt, naasten en collega's.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Je salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 40 van het FWG 3.0-systeem (min. € 2.695,33 en max. € 3.502,58 bruto per maand op basis van 36 uur per week). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Dat houdt in dat je naast je salaris onder meer 8% vakantiegeld krijgt, een eindejaarsuitkering van 8,33% en per oktober 2024 een CAO verhoging van 2,5%. Daarnaast krijg natuurlijk nog onregelmatigheidstoeslag en bieden we diverse collectiviteitskortingen, persoonlijke ontwikkelkansen en e-learnings van o.a. Goodhabitz.

InformatieVoor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Marian Houwers, teamleider Huntington en PG+, op T. 088 - 987 82 96.