Koraal zoekt een

Zorgkundige / Begeleider - Maasveld Maastricht

Dienstverband

16 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Maastricht Sittard

Werkvelden

Jeugdzorg
Waarom werk jij nog niet bij Maasveld?!

Durf jij buiten je functieomschrijving te handelen en wil je graag zelf de regie houden over de invulling van je werk? Dan is Koraal op zoek naar jou! Wij zoeken zorgkundige voor onze woningen en zijn op zoek naar stevige persoonlijkheden die onze cliënten een stapje verder kunnen brengen.

Over de functie
Mensen met een matige of ernstig meervoudige beperking hebben vaak moeite om zelfstandig te werken of te wonen. Zij hebben de mensen uit hun omgeving hard nodig om de opgedane ervaringen te ordenen en zich veilig te voelen. Wij geven onze bewoners de ruimte om in een vertrouwde omgeving zichzelf te zijn. Er is voor jou alle ruimte om jouw werk aan te passen op de vraag en het ritme van de bewoner.

Als zorgkundige verricht je zowel begeleidende, verzorgende als verpleegtechnische handelingen die er voor zorgen dat je de optimale zorg biedt aan de cliënten. Je geeft ondersteuning op alle vlakken. Je houd een vinger aan de pols bij de mensen die je verzorgt en signaleert zo nieuwe of terugkerende gezondheidsproblemen. Je bent daarnaast in staat om duidelijk met andere hulpverleners te communiceren over de status en het behandelplan van een cliënt.

Je hebt een goed inlevingsvermogen, je signaleert en kijkt/handelt naar wat voor de cliënt werkt. Bij confronterend gedrag bewaar jij juist de rust, veiligheid en nabijheid. Je staat stevig in je schoenen en durft (fysieke) grenzen te stellen en daarnaar te handelen. Je beseft dat ontwikkeling van de cliënt hand in hand gaan met persoonlijke ontwikkGrensinformatie: Als je vanuit Belgie over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten. Wij helpen je hierbij!eling. Daarbij is zelfinzicht belangrijk. Je bent je ervan bewust hoe cliënten kunnen reageren op jouw handelen. Daarbij weet je duidelijkheid te scheppen. Je communiceert effectief, kunt goed luisteren en doorvragen. Feedback? Graag! Je staat ervoor open, en durft ook anderen feedback te geven.

Wie zijn je collega’s
Wij zijn een enthousiast, gedreven en gezellig team met passie voor onze bewoners. Collegialiteit, humor en een goede sfeer staan daarom hoog in het vaandel. Er is volop ruimte om je zelf te ontwikkelen.

“Een lach maakt mijn dag al helemaal goed. De dankbaarheid die onze bewoners geven is zo mooi. Daar doe je het voor. We kijken niet naar die beperkingen. Wij werken in hun woning, daar zijn we ons van bewust. Wij zorgen, verzorgen en regelen als team alles voor de bewoners. Naast de dagelijkse zorg, de medische zorg is er ook ruimte voor de dag invulling. We wandelen, fietsen, luisteren muziek, kleine activiteiten waarbij we altijd zoeken naar verbinding en nieuwe mogelijkheden. De mix tussen MVB en EMB cliënten maakt dat er een mooie dynamiek is in de begeleiding richting de bewoners. "

Over Maasveld
De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. Meer over Maasveld vind je op onze website: https://www.koraal.nl/over-koraal/locaties/maasveld

Wat bieden wij
Simpel! Omdat iedere dag weer nieuwe uitdagingen en kansen brengt om op positieve wijze verder te ontwikkelen. Wij bieden een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Bekijk via deze link https://www.youtube.com/watch?v=IkWltFbI1HU hoe het is om bij ons te werken in de gehandicaptenzorg!
  • Loon: conform CAO Gehandicaptenzorg: Inschaling van de functies vindt plaats aan de hand van opleiding/opleidingsniveau en werkervaring. FWG 35/FWG 40 is dit minimaal €2.393 en maximaal €3.606 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering, eindejaarspremie en ORT-vergoeding.
  • Contract voor onbepaalde duur : Je komt direct in dienst bij Koraal en krijgt een contract waarbij het aantal uren (min 16 - max 36) in overleg met jou wordt vastgelegd.
  • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
  • Inwerkprogramma: een buddyprogramma om je goed in te werken.
  • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
  • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière. Je leert over verschillende problematieken en hoe je hier mee om kan gaan.
  • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.
  • Grensinformatie: Als je vanuit Belgie over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten. Wij helpen je hierbij!

Wie zoeken wij?
Enthousiaste en betrokken collega's die een leuke uitdaging zoeken! Je bent zorgzaam en doortastend, kunt je goed inleven in de ander en bent geduldig. Je bent in staat om verder te kijken dan de beperking en ziet het individu. Je hebt oog voor detail en waardeert het kleine.

En verder...
  • Je bent in het bezit van een diploma zorgkundige

Meer informatie
Wil jij graag meer informatie alvorens te solliciteren, wij staan er altijd voor open om een afspraak te plannen voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking vertellen wij je alles wat jij wilt weten over onze Koraal locatie Maasveld, het werken in de gehandicaptenzorg, de verschillende doelgroepen en jouw ontwikkelmogelijkheden bij Koraal. Ook is het mogelijk om een keer mee te lopen op de groep om een beter beeld te krijgen van de doelgroep.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Astrid Caris Astrid Caris, +31 6-53344879

Voor het werken bij Maasveld is een uittreksel uit het strafregister type 2 nodig

Zou je graag meer informatie willen over wat het betekent om als Belg in Nederland te werken, neem dan zeker en vast contact op met Silvie Carlier, Arbeidsconsulengte op het nummer +31 6 51349571

Reageren
Herken jij je in dit profiel? Wil jij een carrière met je hart? Neem dan contact met ons op. We ontvangen je reactie graag.