De Zorggroep zoekt een

Zorgondersteuner

Dienstverband

12 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Bergen Horst aan de Maas Venray

Werkvelden

Ouderenzorg
Zorgprofessionals hebben soms te weinig tijd en mantelzorgers raken steeds vaker overbelast. Daarom is er een nieuwe service die deze liefdevolle zorg, ondersteuning en aandacht wél in alle rust doorlopend kan bieden. En dat noemen we Zorgondersteuners!

Wat ga je doen?
Jij als zorgondersteuner hebt een belangrijke rol in een stuk aandacht en tijd voor de bewoner en het aanbrengen van structuur. Daarnaast ga je de bewoners en zorg helpen met:
  • Het verzorgen van het ontbijt
  • Focus op welzijn en activiteiten in de huiskamer

Bij huishouding kun je denken aan zaken als bed opmaken, maaltijd(en) (voor)bereiden en opruimen, etc. Verder stem je met je collega’s af wat je doet en hebt gedaan, zodat deze op de hoogte zijn van de actuele situatie. Je houdt bij wat de toestand is van de bewoner en je voert gegevens op een tijdige en correcte manier in het dossier in.

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt/bewoner centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal

Als zorgondersteuner schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 15 met een salaris van maximaal € 2616,15 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op positieve gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Zorgondersteuner?
Deze functie is geschikt voor iedereen die liefdevolle zorg wil bieden en affiniteit heeft met ouderen. Je krijg de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen d.m.v. scholingen en e-learnings.

Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Dan kun je terecht bij onze recruiters via werkenbij@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5000 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.