De Zorggroep zoekt een

Zorgprofessional "Fijn Thoes" - Volledig Pakket Thuis

Dienstverband

0 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg
Heb jij HART voor de zorg en wil jij iets betekenen voor ouderen die langdurige zorg nodig hebben? Wil jij samen met collega’s een nieuw team bouwen en ervoor zorgen dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen? Dan zoeken wij jou!

Volledig Pakket Thuis
De Zorggroep zet zich in voor een toekomst waarin ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en toch de zorg krijgen die ze nodig hebben. Daarom starten we met een nieuwe dienstverlening: het Volledig Pakket Thuis (VPT). Het VPT is een arrangement van diensten en producten voor wie intensieve en langdurige zorg en ondersteuning nodig heeft. De Zorggroep biedt echt maatwerk, dit betekent dat alles aangepast wordt de wensen, behoeften en gewoonten van de cliënt. De focus ligt op het welzijn van onze cliënten: stimuleren van de zelfredzaamheid, het hebben van structuur en een fijne dag. Deze zorg en ondersteuning wordt geleverd door een vast VPT-team.

VPT-team
We starten in de gemeente Venlo met een pilot. Dit is jouw kans om onderdeel te worden van een nieuw team! De langdurige zorg thuis is nog in ontwikkeling. Jij gaat met ons meedenken hoe wij dat willen vormgeven voor onze cliënten. Voor dit team zoeken we: helpenden (plus), verzorgenden IG en verpleegkundigen. De coördinatie is in handen van de VPT-regisseur. Samen bieden jullie zorg en ondersteuning aan cliënten met een VPT in de gemeente Venlo.

Wie ben jij?
 • Je denkt in oplossingen en niet in problemen
 • Je voert makkelijk gesprekken en voelt aan wat iemand nodig heeft
 • Je bent flexibel
 • Je bent digitaal vaardig
 • Je bent in het bezit van een auto

Helpende (plus), verzorgende IG, verpleegkundige
Heb jij een zorgdiploma en ben je toe aan iets anders? Pak dan nu je kans! Het werken in een VPT-team is een mooie stap in meer relatiegericht werken. We verplaatsen de verpleeghuiszorg steeds meer naar de thuissituatie. Jouw focus ligt op het bieden van goede zorg én aandacht voor welbevinden. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor het complete pakket van zorg en ondersteuning voor de cliënten in jullie werkgebied.

Hoe zorgen wij voor jou?
De contracturen voor elke functie zijn bespreekbaar en je krijgt een dienstverband voor bepaalde tijd. We bouwen aan een nieuw team, dus we gaan ook samen bouwen aan optimale roosters voor een goede balans tussen werk en jouw privéleven. Werken bij De Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat we onze zaken op orde hebben en dat alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Je wordt ingeschaald conform de cao VVT:
 • Helpende (plus) – FWG 25
 • Verzorgende IG – FWG 35
 • Verpleegkundige – FWG 45

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
 • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze Smart Health app met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
 • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
 • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”- programma
 • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Zorgprofessional Volledig Pakket Thuis?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Als echte teamspeler halen jullie samen het optimale resultaat voor de cliënten. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Dat is belangrijk, want elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je bent flexibel en deinst niet terug voor een uitdaging. Daarnaast ben je nieuwsgierig en ondernemend. De zorg is in ontwikkeling en jij wil hierin mee. Je bent continu op zoek hoe wij als team en organisatie de zorg voor onze cliënt weer net iets beter kunnen maken.

Verder belangrijk:
 • Diploma als helpende (plus), verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4
 • Wel bevoegd maar niet meer bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen? We helpen je graag met de juiste scholing om deze te behalen
 • Ervaring in de ouderenzorg? Dat is een mooie plus!

Heb je een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Enthousiast geworden over het Volledig Pakket Thuis? Leuk! We ontvangen graag je sollicitatie!

Heb je eerst nog vragen, neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met Hennie Maas (teamleider) via hennie.maas@dezorggroep.nl en met vragen over de procedure met Marije van Delft (recruiter) via marije.van.delft@dezorggroep.nl

We kijken uit naar een mooie samenwerking! Bij gelijke geschiktheid hebben interne (mobiliteits-) kandidaten voorrang in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5150 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.