Land van Horne zoekt een

Zorgprofessionals - Verzorgende IG

Dienstverband

20 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Stramproy

Werkvelden

Ouderenzorg
“Het kunnen bieden van zorg aan iemand die dat nodig heeft, het 1 op 1 contact met mensen en het bijdragen aan kwaliteit van leven is het mooiste wat er is!”.
Een quote van één van onze zorgcollega's.


Onze woonzorglocatie in Stramproy, Rust in Roy, is een fijne, gezellige en dorpse locatie waar we momenteel op zoek zijn naar collegae Verzorgende. We hebben op dit moment mogelijkheden op de afdeling Somatiek en / of PG.
Samen met jou kijken we graag wat het beste bij jou past, niet alleen qua doelgroep, maar ook qua uren, team en wat jij verder nodig hebt in je werk om helemaal tot je recht te komen in de zorg.

Wat je functie inhoudt
Eigenlijk hoeven we jou helemaal niet te vertellen wat jouw functie en vak inhoudt, maar voor de zekerheid nog even in het kort:
  • Als Verzorgende lever je een essentiële bijdrage aan welzijn, verzorging en begeleiding van de bewoners aan de hand van de daarvoor geldende protocollen.
  • Ook ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van de zorgplannen en observeer je cliënten, verricht je verpleegtechnische handelingen, verstrek je medicatie en zie je toe op het juiste

gebruik ervan, assisteer je behandelaars en je begeleidt, stimuleert en motiveert cliënten bij ADL-activiteiten.
  • Je ziet toe op de kwaliteit van zorg, draagt zorg voor de rapportages en begeleidt en informeert cliënten, familie en relaties van de bewoners die onder jouw hoede vallen.
  • Ook begeleid je leerling-verzorgenden, zodat onze nieuwe generatie goed wordt begeleid en opgeleid tot mede Zorgprofessional.

Wat wij vragen
Een open deur, maar toch: wij zoeken collega's die het diploma Verzorgende (IG) op zak hebben. Het is belangrijk dat je voelsprieten hebt waarmee je feilloos aanvoelt of de zorgbehoefte van jouw cliënt/bewoner niet is veranderd.
Is dat wel zo? Dan weet jij welke stappen je moet ondernemen en neem je die dan ook actief. Hierbij ben jij ontzettend belangrijk in het zorgproces. Voor de bewoner die op jou steun en expertise rekent en voor het team als waardevolle collega. Ieder heeft zijn eigen talent en inbreng en samen vormen jullie een onmisbaar team binnen Land van Horne. Samen zetten jullie de schouders eronder om de zorg naar een hoger niveau te tillen en om plezier in je werk te hebben.

Wat wij je bieden
Belangrijk werk op een gezellige, warme en dorpse locatie!
  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden en je uren worden samen met jou bepaald.
  • De functie is ingeschaald in FWG35 en ligt tussen € 2.446,72 en € 3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur gemiddeld per week. Inschaling op basis van werkervaring en per 10-2024 komt hier een CAo verhoging van 2,5% bovenop.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
  • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden (zowel voor jou als persoon, als professional), collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?
Wat leuk! Dan drinken we graag een kop koffie met je!
Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature via de 'solliciteer direct' knop en je verneemt van ons!
Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met met Ana Linssen, teamleider Rust in Roy, via T. 06 - 392 796 70.

Meer informatie over locatie Rust in Roy. Klik op bijgevoegde link: Zorgcentrum Rust in Roy Stramproy (landvanhorne.nl)