MeanderGroep zoekt een

Zorgtoppers gezocht voor locatie Dokter Calshof

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Ouderenzorg
Of je nu een ervaren Verpleegkundige, een gedreven Zorgassistent, een empathische Helpende Plus of een ambitieuze Verzorgende IG bent, wij bieden een plek waar jouw talenten volledig tot hun recht komen. Binnen Calshof mag jij aan de slag gaan op zowel onze Woonzorg (Somatiek), als onze PG afdelingen, waarbij jij kunt kiezen welke uitdaging het beste bij jou past: want als jij op een werkplek bent waar jij je fijn voelt, zal iedereen dat merken!

Klinkt dit als de perfecte kans voor jou? Ben jij op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie in de zorg? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen te werken aan het leveren van hoogwaardige zorg aan onze bewoners.

Wij hebben de mooiste baan voor jou!
Bij Dokter Calshof geloven we in een ondersteunende werkomgeving waarin persoonlijke groei en ontwikkeling worden aangemoedigd. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al jarenlange ervaring hebt, er is altijd ruimte om te leren en te groeien. Maar het gaat vooral om goede zorg te bieden aan de bewoners.

Wat ga je precies doen?
 • Als Zorgassistent heb je het geduld en de liefde om ouderen in hun dagelijkse leven bij te staan. Je hebt aandacht voor het welzijn van de bewoners en helpt hen bij het nuttigen van de maaltijd, maakt samen een wandeling, leest de krant voor en je verricht huishoudelijke werkzaamheden.
 • Als Helpende plus/ Verzorgende IG ben je samen met je collega`s verantwoordelijk voor een kwalitatief goede zorgverlening. Deze zorgverlening bied jij met oprechte interesse in de bewoner en kijkt op individueel niveau welke ondersteuning hij of zij van jou nodig heeft: de bewoner behoudt namelijk zélf de regie en wordt door jou in zijn eigen kracht gezet. Je wordt blij van het creëren van een prettige, huiselijke omgeving. Hier heb jij ideeën over en je helpt dan ook graag mee met het verbeteren en veranderen van de zorg.
 • Als Verpleegkundige (mbo/hbo) is het jouw doel om het elke dag een beetje beter te doen voor de bewoners. Dat doe je door jouw coördinerend en organiserend vermogen in te zetten en de zorg waar mogelijk te verbeteren. Je bent voortdurend bezig met het belang van de bewoner en ondersteunt daarnaast jouw collega’s in de dagelijkse verzorging. Uiteraard voer jij samen met de je collega’s Verzorgende IG de verpleegtechnische handelingen binnen het huis uit.

Zijn wij een match?
Of we een match zijn, weten we pas als we elkaar ontmoet hebben. Het belangrijkste vinden wij dat jij op je plek zit en we nodigen je dan ook van harte uit voor een meeloopdag!

Wij vinden het fijn als jij:
 • Het niet erg vindt om wisselende diensten te draaien, want dat biedt jou een fijne afwisseling en balans.
 • Goed kan schakelen tussen de bewoners en je collega's, tussen de bewoner en zijn of haar naasten én tussen het ziektebeeld en de individuele hulpvraag.
 • Voor de functie Zorgassistent een hart hebt voor ouderen. Een gerichte zorgachtergrond is niet vereist.
 • Jouw voorkeuren aan ons aangeeft. De vaste nachtdienst draaien is ook mogelijk.
 • Voor de zorgfuncties in het bezit bent van het diploma Helpende Plus niveau 2, Verzorgende IG niveau 3 of Verpleegkunde niveau 4. Als Verpleegkundige ben je BIG-geregistreerd.

Bij indiensttreding dien je een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep. Verder volgen wij de vergewisplicht conform wet- en regelgeving (verplichte referentiecheck).

Dit zoek jij verder in een baan
MeanderGroep is een organisatie waarbij persoonlijke aandacht als één van de belangrijkste kernwaarden richting de klant/bewoner wordt gezien. Deze aandacht hebben wij ook voor jou als collega. Onze organisatie biedt jou bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden voor de toekomst, maar jij kunt ook jouw verpleegtechnische handelingen up to date houden in ons eigen Skillslab.

Daarnaast biedt MeanderGroep top arbeidsvoorwaarden, onder andere:
 • Je salaris wordt bepaald aan de hand van de CAO VVT, Zorgassistent FWG 15 max € 2.616,15 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband, Helpende Plus FWG 30 (max €3013,60 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband, Verzorgende IG FWG40 (max. € 3.502,58 bruto p.m. bij een fulltime dienstverband ) / Verpleegkundige FWG45 (max. €3.848,27) bij 36 uur) . Hier bovenop ontvang je op verschillende werkdagen en -tijden onregelmatigheidstoeslag.
 • Uren zijn in overleg. Dit ligt namelijk aan op welke functie je reageert. Dit geldt ook voor de duur van het contract: voor onbepaalde tijd of voor bepaalde tijd.
 • Eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarloon) en vakantiegeld (8% van het bruto jaarloon).
 • Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zijn de contracturen bespreekbaar. Wij luisteren graag naar jouw wens om zo een goede balans tussen werk en privé te kunnen waarborgen.
 • Voldoende verlof voor een goede werk- privé balans.
 • Een goede pensioenopbouw voor later.
 • MeanderGroep is uitgeroepen tot Vitaalste Werkgever van Limburg! Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan, bedrijfsfitness en tal van vitaliteitsprogramma’s. Verder ontvang je korting op je aanvullende zorgverzekering en staan onze coaches, ergotherapeuten en stoelmasseurs voor jou klaar.
 • Wij doen ons best om jou als medewerker te laten voelen hoe belangrijk je voor Meander bent. Daarbij hoort op zijn tijd een blijk van waardering, regelmatig activiteiten om aan deel te nemen en een (zeer) royale kerstattentie.

Daarom Calshof!
In Dokter Calshof wonen 65 bewoners. Er zijn 5 woonvormen waar aan 33 bewoners met dementie zorg wordt geboden. De overige 32 bewoners ontvangen zorg in het woonzorggedeelte en hebben ieder een eigen appartement.

De centrale gedachte is dat de bewoner zich optimaal thuis voelt. Bewoners leven hun eigen leven en daar waar dit niet meer zelfstandig kan, ontvangt men ondersteuning. Begrippen als eigen kracht, eigen regie, veilig wonen, huiselijkheid en geborgenheid staan centraal. Familieleden, vrienden en kennissen worden zoveel mogelijk bij het zorgproces betrokken. Ook het opbouwen en onderhouden van sociale contacten met medebewoners wordt gestimuleerd.

Klik hier voor meer informatie over deze locatie.

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Anneke Kaczmarek Manager Zorg +31 622786773 of met Kizzy van Montfort (HBOV Verpleegkundige) via: +31 641382371