Koraal zoekt een

Arts voor verstandelijk gehandicapten (AVG) - Op de Bies in Landgraaf

Dienstverband

16 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Onze cliënten vragen om deskundigheid die helemaal aansluit bij hun zorg- en ondersteuningsvraag. Daarom is de zorg bij Koraal in handen van een deskundig team van artsen en gedragswetenschappers die gespecialiseerd zijn in de zorg en behandeling van mensen met een verstandelijke beperking.

Voor Koraal locatie Op de Bies in Landgraaf zijn we op zoek naar een Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (VG arts). De uren zijn in overleg te bepalen.

Over de functie
Als arts ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van de medische zorgverlening binnen Op de Bies. Je werkt vanuit je eigen beroepsverantwoordelijkheid én binnen het kader van de zorgvisie van Koraal. Als arts lever je specialistische zorg aan de cliënten van Op de Bies en lever je een bijdrage aan de zorg voor externe cliënten via de poli die medio 2022 is opgestart.

Het huidige medische team bestaat uit 1 arts VG (verstandelijk gehandicapten), een basisarts en een huisarts voor de eerstelijnszorg. De invulling van je werkdag kun je grotendeels zelf bepalen en varieert van het houden van spreekuren en visites tot een bijdrage leveren aan het instellingsbeleid op medisch gebied én aan het concretiseren van de zorgvisie. Je neemt deel aan het structureel collegiaal overleg en bij interesse ook aan diverse andere overlegvormen en commissies. Ook is er ruimte om een jezelf te ontwikkelen op wetenschappelijk gebied en stimuleren we het volgen van een kaderopleiding.

Tijdens je werkdag heb je laagdrempelig en veelvuldig contact met je collega artsen en de medisch assistenten, maar ook met afdelingsmedewerkers en met cliënten en hun wettelijk vertegenwoordiger. Daarnaast werk je ook multidisciplinair samen en heb je overleg met gedragswetenschappers en paramedici (o.a. fysiotherapie, logopedie, ergotherapie) en zijn er spreekuren met externe deskundigen; onder andere psychiater, neuroloog, orthopeed en (kinder)revalidatiearts.

Over de locatie
Koraal, regio Parkstad wordt gevormd door Op de Bies (Gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof Simpelveld (Jeugdzorg).

Locatie Op de Bies bestaat uit een hoofdlocatie in Landgraaf en een aantal buitenwoningen in Waubach, Kerkrade en Simpelveld. De Medische Dienst van Op de Bies is verantwoordelijk voor de medische zorg voor 350 cliënten, in de leeftijd van 5 tot 88 jaar. Onze doelgroep varieert van jongeren met een licht verstandelijke beperking tot ouderen met ernstige meervoudige beperkingen en alles daartussen. De problematiek is divers, waardoor het werk voor een arts afwisselend en uitdagend is.

Wat bieden wij?
Boeiende, afwisselende en uitdagende functies in een jong artsenteam. We bieden volop ruimte voor opleiding en coaching om je zo optimaal mogelijk in te zetten voor onze doelgroep. Daarnaast werk je samen met betrokken collega’s en zorgen we voor laagdrempelig overleg.
  • Salaris: je salaris wordt in overleg bepaald, conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Goede arbeidsvoorwaarden: o.a. ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,33%) en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Contract: voldoe je aan de criteria, dan start je direct met een dienstverband voor onbepaalde tijd. Andere opties in onderling overleg.
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
  • Uren: in overleg tussen 16 en 36 uur. Flexibele werktijden.

Wie zoeken wij?
Enthousiaste en betrokken professionals met ruime ervaring en een duidelijke visie. Je communiceert makkelijk en kunt goed samenwerken. Je weet prioriteiten te stellen en durft beslissingen te nemen. Daarbij handel je resultaatgericht.
  • Een afgeronde opleiding tot Arts Verstandelijk Gehandicapten, of een opleiding tot Specialist ouderengeneeskunde, Huisarts of Basisarts en vanzelfsprekend interesse om te werken met deze doelgroep. Koraal biedt mogelijkheden om de opleiding tot Arts VG te volgen.
  • Je bent BIG geregistreerd.
  • Je hebt ruime, relevante werkervaring met de behandeling en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking en de ondersteuning van hun familie en medewerkers.
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B en eigen vervoer.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Hans Orbons (teamleider) via telefoonnummer 06-22974848.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

Reageren
Heb je interesse? Wij ontvangen graag je CV en motivatie via onderstaand sollicitatieformulier.