Confidence-Twende zoekt een

Basis psycholoog

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste basis psycholoog voor ons ambulant behandelteam.

Confidence Twende biedt begeleiding voor mensen met complexe forensische GGZ problematiek in noord en midden Limburg. We ontwikkelen ons aanbod in noord en midden Limburg.

 

Jij en Confidence Twende

Je gaat werken in ons multi disciplinair behandelteam als behandelaar. Je gaat cliënten behandelen met complexe psychische kwetsbaarheid gecombineerd met verslaving in de (forensische-) psychiatrie. Je wordt verantwoordelijk voor je eigen caseload onder verantwoordelijkheid van onze regie behandelaar. Samen met onze deelnemers stel je een integrale aanpak op begeleiding en behandeling. Op weg naar een zo normaal mogelijk leven mét of zonder verslaving. We werken herstelgericht.

Jij als professional

Je vindt het een uitdaging om in een nieuwe en jonge team de bakens te verzetten. We werken in Noord- en Midden-Limburg. Er  werken geen managers; we werken allemaal aan dezelfde doelstelling en gaan daarbij uit van een vak volwassenheid van iedere medewerker. We werken vanuit een trans-diagnostische behandelfilosofie vanuit de positieve psychologie. We werken met een zeker eigenzinnigheid zeker niet vanuit de institutionele logica. Bij ons staan de deelnemer en jij op de eerste plek. Naast je dagelijkse werkzaamheden vragen we je ook afhankelijk van je vaardigheden en actieve interesse het behandelaanbod verder te ontwikkelen voor onze organisatie.

Ervaring met de doelgroep is een must.

 

Bel Jos van Mulken als je interesse hebt M. 06-51861425 voor een vrijblijvend gesprek; Face-to-face of beeldbellen. Mailen mag ook jos@confidence-twende.nl