De Zorggroep zoekt een

BBL opleiding Verpleegkundige Verkort

Dienstverband

24-28

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Solliciteer nu voor een opleidingsplek in de groep van September 2021

Ben jij Verzorgende IG en wil je je verder ontwikkelen? Ben jij zelfstandig, respectvol in de omgang met anderen, kun je op een methodische manier zorg verlenen en gaat het coördineren van de zorg rondom een cliënt je goed af, dan is deze opleiding misschien wel iets voor jou!

Wat ga je doen? 
Tijdens dit traject maak je kennis met alle aspecten van het vak als verpleegkundige. Ben je al Verzorgende IG? Dan kun je het traject versneld doen in twee jaar.
Als verpleegkundige maak je je sterk voor  ‘jouw mensen’ en wilt dat ze de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig. In de contacten met familie en andere zorgprofessionals ben je een belangrijke spil. Je geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes.

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige? 
Dit gaat om het verkorte Verpleegkundige traject, hiervoor kom je alleen in aanmerking als je je Verzorgende IG diploma al hebt.
Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je ben creatief met de middelen die voorhanden zijn en doet dat graag samen met je collega’s. 
Verder:
·         ben je zelfstandig, flexibel, geduldig en kun je goed samenwerken in teamverband;
·         kun je goed je grenzen aangeven en bewaken;
·         heb je goede communicatieve eigenschappen;
·         ben je flexibel inzetbaar en bereid om ook in de avonduren, weekenden en op feestdagen te werken;
·         ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Hoe zorgen wij voor jou? 
·         een Verpleegkundige opleiding op maat, aangepast aan jouw vraag, studieboeken en materialen (de aanschaf van de laptop is voor eigen rekening);
·         een aanstelling voor minimaal 24 tot maximaal 28 uur per week, in overleg kan er gekeken worden of hierin maatwerk geleverd kan worden;
·         je salaris is afhankelijk van je huidige dienstverband bij De Zorggroep of een leerlingensalaris volgens de CAO VVT. Als je de opleiding tot Verpleegkundige goed afrondt, word je ingeschaald in FWG 45;
·         je ontvangt een reiskostenvergoeding van je woonadres tot opleidingslocatie en reiskostenvergoeding woon/werkverkeer;
·         lesuren vallen gedeeltelijk onder werktijd. Verder is de cao VVT van toepassing;
·         de Zorggroep kent tevens een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope  uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Selectieprocedure
De vacature is voor zowel interne als externe medewerkers! De selectieprocedure voor de opleiding tot dit scholingstraject tot Verpleegkundige bestaat uit een beoordeling van je motivatiebrief en je cv. Door de huidige coronacrisis kiezen we ervoor om een online presentatie aan te bieden ter voorbereiding op het selectiegesprek. Vervolgens vindt er een online selectiegesprek plaats. Een talenttest wordt afgenomen, waarbij je getoetst wordt op cognitieve vaardigheden, motivatie en begeleidingsbehoefte, en je krijgt een Nederland, Reken en Engels test. Ook vragen we een aanbeveling van je team.

Direct solliciteren of eerst meer weten?
Solliciteren kan via het reactieformulier (button Solliciteren). Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via werkenenleren@dezorggroep.nl

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.  Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.