DeSeizoenen zoekt een

Begeleider 1 op 1, uren in overleg, Bronlaak/Oploo

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Oploo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor. Als begeleider heb jij hierin een belangrijke rol!

Voor het ‘Hermeshuis’ zijn wij op zoek naar een betrokken

GHZ Begeleider 1 op 1

aantal uren in overleg

Wat ga je doen in het ‘Hermeshuis’?
Midden op ons bosrijke terrein bevindt zich het knusse woonhuis Het Hermeshuis, waar nu één bewoner woont. Bij deze bewoner is sprake van een matig verstandelijke beperking, NAH en autisme. De ondersteuning ligt op zelfstandigheid, behouden van eigen regie en deelname aan de samenleving. Tijdens zorgmomenten stuur je aan en bied je ondersteuning.

Wij bieden een warm en gezellig thuis, waar ze zich veilig voelt en zichzelf mag zijn. Het aanbieden van een gestructureerde en veilige omgeving helpen bij een gezond en fijn leven. Binnen het woonhuis werken we daarom met een vast dagritme, waarin we zoveel mogelijk een gevoel creëren van saamhorigheid. Doordat je de bewoner goed kent, ben je in staat om passende activiteiten binnen de bestaande dag structuur aan te bieden, aansluitend op het ontwikkelingsniveau. Wij vinden namelijk niets zo mooi als de bewoner een fijne dag bezorgen en talenten zichtbaar zien worden.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Met een enthousiast en professioneel team ga je deze uitdaging aan. Samen bekijken jullie hoe je de beste ondersteuning kan bieden.

Jij biedt ons jouw talent en professionaliteit en wij bieden:
  • Hechte samenwerking in een leuk professioneel team en een mooie, bosrijke werkomgeving.
  • Het aantal contracturen stellen we in overleg vast, want we begrijpen dat een goede werk-/privé balans belangrijk voor je is. Je bent werkzaam in wisselende diensten.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40 (tussen € 2.617,00 en € 3.535,00) afhankelijk van opleiding, ervaring en functie.
  • Alles wat verder is afgesproken in de CAO, o.a. vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Met als extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. via ons eigen opleidingscentrum.

Wat vragen wij van jou?
Jij hebt een groot hart voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben en wilt hier graag vorm aan geven. Hiervoor beschik je over een afgeronde opleiding Zorg & welzijn op (minimaal) niveau 3. Het wordt gewaardeerd als je bekend bent met autisme en NAH.

Jij ziet een uitdaging in het leren kennen van onze bewoner(s) en deinst niet snel terug als het gedrag soms lastig te lezen is, maar bent vindingrijk in het omgaan met complexe en onvoorziene situaties. Je weet hoe je een gezellige sfeer kunt maken en houden, je bent creatief in het vinden van passende activiteiten voor de bewoner(s), zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Jij steekt graag je handen uit de mouwen en kan goed alleen werken.

Heb je interesse?
Ben jij die warme, gestructureerde en geduldige collega die wil bijdragen aan het welzijn van onze bewoners? Dan ben jij bij het ons aan het juiste adres en ontvangen we heel graag je sollicitatie.

Solliciteren kan makkelijk via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust even met Danique Wille (tel. 06 49 67 34 33) of William Sleegers (tel. 06-16026525) voor meer informatie. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om eens een keer mee te lopen, zodat je alvast de sfeer kan proeven en bewoners leert kennen.

Bronlaak is een unieke woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en is gelegen op een prachtig landgoed. Bronlaak is één van de locaties van DeSeizoenen waar mensen samen wonen, werken en leven. We werken vanuit de antroposofische mensvisie, dat betekent dat wij talenten en wensen zien in plaats van beperkingen. Of je er nu woont of werkt: je doet ertoe, je bent van waarde. In zo’n warme, veilige gemeenschap, waar je gezien wordt kun je tot ontwikkeling komen.