DeSeizoenen zoekt een

Begeleider GHZ, 16 tot 24 uur, woonhuis Hazelaar Roggel

Dienstverband

16 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor! Wij zijn DeSeizoenen en in onze 6 woon- en werkgemeenschappen begeleiden wij zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit de visie dat elke bewoner unieke talenten en mogelijkheden heeft.

Voor onze locatie Elivagar (Roggel) zijn wij voor woonhuis ‘Hazelaar’ op zoek naar een enthousiaste

Begeleider
voor gemiddeld 16 tot 24 uur per week

Woonhuis Hazelaar
Jij komt te werken in het knusse woonhuis Hazelaar waar een jonge groep bewoners heel graag kennis met je willen maken. Zij hebben een hoge mate van zelfstandigheid, maar houden van structuur. Ze streven er bijna allemaal naar om door te groeien naar zelfstandig wonen (met begeleiding).

Jouw werk bestaat dan ook uit het bieden van structuur en ondersteuning in hun groei in zelfredzaamheid. En natuurlijk lever jij er een bijdrage aan dat deze toppers elke dag een mooie dag hebben.

Wat bieden wij:
  • Direct een vast dienstverband bij een goede match tussen de 16 en 24 uur per week, afhankelijk van jouw wensen. Je werkt in wisselende diensten en om het weekend.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40 tussen € 2.617,00 en € 3.535,00
  • En alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.

En natuurlijk verwelkomen wij je graag voor een meeloop dag, om kennis te maken met de bewoners en de sfeer te proeven.

Heb jij het in je?
Jij hebt een groot hart voor de bewoners en wilt hier graag vorm aan geven, jouw streven is om een mooie dag te maken, voor de bewoners en je collega's.

Hiervoor is het belangrijk dat de bewoner goed wilt leren kennen. Daarbij ben je creatief in het vinden van passende activiteiten binnen de bestaande dag structuur. Je weet hoe je een gezellige sfeer kunt maken en houden. Je bent pro-actief en doet graag dat stapje extra. En natuurlijk is er ruimte voor een geintje op z’n tijd.

Wij zijn op zoek naar een fijne collega die in het bezit is van een opleiding in Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3. Heb je geen zorgopleiding, maar veel mensenkennis en een zorghart, ook dan nodig wij je uit om te solliciteren. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Heb je interesse?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Of misschien heb je eerst nog wat vragen? Bel gerust met Ruud Gubbels (tel. 06-12786826) voor meer informatie.

Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar onderdeel van DeSeizoenen.

Werken doen onze bewoners in ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling, onze prachtig gelegen Leudalschuur en GAAF. Op de Koppeling maken we o.a. kaarsen en kussens, verkopen we ambachtelijk snoep en kan je terecht voor een heerlijke kop koffie. Binnen GAAF, staat up-cycle en recycle centraal. En in het prachtige Leudalbos ligt onze boshut alwaar de bewoners werken voor en in de natuur o.a. hout kloven, groentetuin, onderhoud groenvoorzieningen.