Daelzicht zoekt een

Begeleider (MBO-V) Ouderen in Heel

Dienstverband

28 uur p.w.

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heel Koningslust Sittard Sevenum Venlo Tienray Beek Holtum

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg

Jij kijkt met een verpleegkundige bril! En je overweegt vanuit ervaring in (bijvoorbeeld) de ouderenzorg, een loopbaanstap te maken naar de gehandicaptenzorg. Heeft verouderingsproblematiek, dementie, lichamelijke en psychische gezondheid jouw bijzondere aandacht? Lees zeker even verder!

Voor onze woongroep Ligtenberg 3-4 op ons terrein in Heel hebben wij een vacature voor:

Begeleider Gehandicaptenzorg
28 uur, Heel

Zo ziet jouw baan eruit
Als begeleider geef je op methodische wijze uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, verpleging/verzorging en begeleiding te bieden aan de cliënt. Belangstelling voor en kennis over dementie, psychische/psychiatrische ziektebeelden en gedrag is een voordeel. Belangrijk voor het uitvoeren van deze functie is dat je werkt vanuit warme zorg. Bij het begeleiden is het bieden van veiligheid, structuur en duidelijkheid belangrijk. Je bent iemand die wil zorgen maar ook iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en duidelijk grenzen weet te stellen. Je bent creatief en zoekt voortdurend naar de mogelijkheden met en voor de cliënt.

Locatieprofiel

Ligtenberg 3-4  bestaat uit 2 woongroepen van in totaal 14 cliënten. De essentie van de zorgvragen betreft, naast het bieden van verzorging ook begeleiding in verband met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en voorkomende psychiatrische problematiek. Ook ondersteun je in de uitdagingen die het ouder worden met zich meebrengt en geef je begeleiding in de laatste levensfase.  We bieden samen met de collega’s van de dagbesteding een (vrije)tijdsinvulling op wens en behoefte van de cliënt) Het accent ligt op verzorging/verpleging maar ook op begeleiding en het bieden van veiligheid, structuur en duidelijkheid maar vooral het bieden van comfort en warme zorg.

Nieuwbouw Ligtenberg 2024/2025

Het startsein is gegeven voor prachtige nieuwbouw in Heel voor de bewoners en medewerkers van Ligtenberg. Een mooi vooruitzicht als je hier aan de slag gaat en een kans om hier samen met ons een succes van te gaan maken! Neem vooral eens een kijkje op Nieuwbouw Ligtenberg in Heel | Daelzicht, om een beeld te krijgen van wat het gaat worden!

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 40 tussen € 2.672,- en € 3.606,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een vast contract voor 28 uur per week in de functie van begeleider A.
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Jij wilt vanuit het vertrekpunt ‘warme zorg’, werken in een mooie mix van verplegen/ verzorgen en begeleiden.  
  • Een mbo-diploma, minimaal niveau 4, in de richting van zorg en welzijn, zoals Verpleegkunde, MMZ4, SPW.
  • Flexibiliteit want op deze locatie worden dag-, avond- en weekenddiensten gedraaid (geen nachten).

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij Marcel Engelen, manager zorg via 0653393993.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.