Daelzicht zoekt een

Begeleider Gehandicaptenzorg (MVB – Ouderen – Psychiatrische problematieken) in regio Roermond

Dienstverband

24- 32 uur p.w.

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heel Koningslust Sittard Sevenum Venlo Tienray Beek Holtum

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg en heb jij een groot hart voor ouder wordende cliënten? Neem jij initiatief en heb jij oog voor kwalitatief goede zorg? Ben jij er vooral op gericht om cliënten zich thuis en op hun gemak te laten voelen door de structuur en duidelijkheid te bieden die hun leven aangenamer maakt? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou!

Voor het team van Tulpenhof 14-15-16 hebben wij een vacature voor:

Begeleider Gehandicaptenzorg (MVB – Ouderen – Psychiatrische problematieken)
24-32 uur per week, Heel

Zo ziet jouw baan eruit
Als begeleider A bestaan je werkzaamheden uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. Als begeleider A ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden. Je neemt de informatie in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) van de cliënt als uitgangspunt en zorgt dat er ook volgens de juiste methodieken wordt gehandeld. Je werkt samen met de Coördinerend begeleider bij de uitvoering van de ondersteuningsplannen van de cliënt.

Het bieden van structuur en duidelijkheid is belangrijk voor de cliënten op Tulpenhof 14-15-16. Je weet goed om te gaan met de verouderingsproblematieken, waar de cliënten mee worstelen en deze positief om te buigen, met als doel de cliënt een leuke en zinvolle dag te bezorgen. Jij weet als geen ander dat aandacht alles mooier maakt.

Locatieprofiel

Tulpenhof 14-15-16 bestaat uit 3 verschillende woongroepen van ieder 6 cliënten. De essentie van de zorgvragen in Tulpenhof betreft naast het bieden van begeleiding in verband met een matige verstandelijke beperking ook begeleiding bij voorkomende psychiatrische problematiek en verouderingsproblematiek. Het accent ligt op pedagogische begeleiding en op bijkomende gedragsproblematiek. Voor de cliënten in Tulpenhof 15 ligt het accent in de begeleiding op het bieden van structuur en duidelijkheid. Innovatie in zorg en begeleiding, persoonlijk leiderschap en werken in co-creatie zijn de kernwoorden voor ons toekomstgericht ontwikkeltraject.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 40 (CAO Gehandicaptenzorg) tussen € 2.672,- en € 3.606,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie van Begeleider A.
  • Direct een vast dienstverband voor in 24-32 uur per week, contracturen in overleg.
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Om jouw cliënten structuur en duidelijkheid te kunnen bieden, is het belangrijk dat je rust en vertrouwen uitstraalt. Je bent geduldig, maar staat tegelijkertijd stevig in je schoenen als een cliënt jouw grenzen opzoekt. Met jouw organisatievermogen, creativiteit en pro activiteit organiseer je precies die activiteiten die ervoor zorgen dat cliënten het gezellig hebben thuis. Verder heb je:

  • Een mbo-diploma, minimaal niveau 4, in de richting van zorg en welzijn. Denk aan MMZ-4, SPW of HBO sph of pedagogiek.
  • Ervaring in de gehandicaptenzorg en/ of ouderenzorg is een pré.
  • Flexibiliteit; je bent alle dagen van de week beschikbaar (je draait geen nachten).
  • Bij voorkeur een rijbewijs, om cliënten te begeleiden bij bijvoorbeeld tandartsbezoek of sociale activiteiten.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’.  Wil je eerst meer informatie?  Bel gerust met Barbara van Helden, coördinerend begeleider, via 0615857829.

Gesprekken vinden plaats in overleg.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.