DeSeizoenen zoekt een

Begeleider GHZ, 20 tot 32 uur, Oploo

Dienstverband

20 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Oploo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor! Ben jij die warme, gestructureerde en geduldige collega die wil bijdragen aan het welzijn van onze bewoners, waarbij de menselijke behoefte op basis vanuit onze antroposofische visie centraal staat? Dan ben jij bij het ons aan het juiste adres!

Hiervoor zijn wij op zoek naar een betrokken

Begeleider GHZ
voor 20 tot 32 uur per week

Waar ga je werken en wat ga je doen?
Op Avalon wonen 5 psychisch kwetsbare bewoners en met vraagstukken op het gebied van autisme, waarvan een bewoonster naast de groep op een appartement woont en begeleiding momenten vanuit Avalon krijgt.

Deze 5 bewoners hebben vooral verbale begeleiding en aansturing nodig en waar je als begeleiding ondersteunt/ inspringt in de dagelijkse structuur. Samen met je collega’s draag je zorg voor een warme woonomgeving. Want debewoners houden van gezelligheid, het creëren van een warme sfeer, rust, een praatje, een wandeling, bezoeken van ons dorpscafé, boodschapje doen.

Elke bewoner werkt en leeft op zijn eigen niveau, passend bij zijn talenten en persoonlijke ontwikkeling. Als Begeleider heb jij de wens om van elke dag een mooie dag te maken voor de bewoners en je collega’s. Je varieert in begeleidingsstijl wanneer nodig, van richting geven en uitnodigen of aan ruimte geven.

Wat bieden wij:
  • Hechte samenwerking in een leuk team en een mooie werkomgeving midden in de natuur.
  • Contract voor 20 tot 32 mogelijk, in overleg bekijken we wat voor jou passend is. .
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40,? afhankelijk van opleiding, ervaring en functie.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. via ons eigen opleidingscentrum.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling
  • Een meeloop moment om kennis te maken met de bewoners en de sfeer

Wat vragen wij van jou?
We zoeken een collega die werkt vanuit de sociaaltherapie en heb je een positief en geduldig karakter. Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je beschikt over een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3 of 4. Je hebt een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie en je wil graag van elke dag een mooie dag te maken voor de bewoners en je collega's.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Clustermanager William Sleegers 06-16026525 voor meer informatie.

Wil je meer weten over de locatie Bronlaak?

Kijk dan naar de video https://www.youtube.com/watch?v=Xk8xLZslaPs&t=47s en op de website van Bronlaak https://deseizoenen.org/bronlaak/

Of meld je aan voor een rondleiding op Bronlaak. Klik hier voor de datums: https://deseizoenen.org/actueel/rondleiding-kom-kijken-op-overkempe-of-bronlaak

Wie zijn wij:

Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden en verzorgen we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom denken we graag in mogelijkheden: we kijken voor elke bewoner wat de beste oplossing is.

Bronlaak is een unieke woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en is gelegen op een prachtig landgoed. Bronlaak is één van de locaties van DeSeizoenen waar mensen samen wonen, werken en leven. We werken vanuit de antroposofische mensvisie die talenten en wensen ziet in plaats van beperkingen. Je voelt op Bronlaak de saamhorigheid. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap en levert een waardevolle bijdrage. Of je er nu woont of werkt: je doet ertoe, je bent van waarde. In zo’n warme, veilige gemeenschap, waar je gezien wordt kun je tot ontwikkeling komen.