De Zorggroep zoekt een

Bijbaan Zorg

Dienstverband

1 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg
De Zorggroep doet er alles aan om bewoners en cliënten zorg te bieden die bij hen past. Ook in de vakantieperioden en weekenden. En daar zet jij je als vakantiekracht voor in. Wil je in je vakantie praktische ervaring op doen? Dan ben je bij De Zorggroep aan het juiste adres!

Wat ga je doen?
Heb jij al een zorgdiploma of ben je bezig met een zorgopleiding? Dan kun je nu al aan de slag in de zorg, waarbij je taken uitvoert die je tijdens je opleiding hebt geleerd. Ook zonder ervaring ben jij hartstikke welkom, want je kunt onze zorgprofessionals ondersteunen.

Denk aan het assisteren bij zorgmomenten, deelname aan activiteiten, en eenvoudige taken zoals ontbijt verzorgen of de vaatwasser in- en uitruimen. Jij speelt een belangrijke rol in het bieden van aandacht en tijd voor het welzijn van cliënten. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een korte opleiding ADL (Algemene Dagelijkse Levensbehoefte) te volgen.

Hoe zorgen wij voor jou?
Zoveel mogelijk uren draaien om die vette vakantie te betalen of liever kortere diensten zodat je de rest van de dag op pad kunt met vrienden? Wij kijken naar jouw wensen en beschikbaarheid en matchen dit met het juiste team. Volg je al een zorgopleiding (helpende, verzorgende (IG), verpleegkundige, geneeskunde)? Dan staat dit natuurlijk mooi op je cv! Nog belangrijker is misschien wel de dankbaarheid van de cliënten en je collega’s, ze kijken uit naar je komst!

Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid

Verder:
  • Werken in de maanden mei, juni, juli, augustus en eventueel september?
  • Werkervaring opdoen in de zorg en bijdragen aan een betekenisvol leven van kwetsbare mensen en ouderen? Dat kan in één van de 38 zorglocaties, revalidatiecentra óf bij mensen thuis bij jou in de buurt.
  • Flexibele werktijden en je bent verzekerd van een goed salaris (vanaf €13,78 tot €17,71 bruto per uur).
  • Kun je ook werken in andere (vakantie)periodes en/of in de weekenden? Ook dan ben je van harte welkom!

Wat maakt jou de juiste ideale vakantiekracht/weekendmedewerker?
Je bent beschikbaar in de maanden mei, juni, juli, augustus en eventueel september. Het lijkt je leuk om in de ouderenzorg te werken. Lijkt de thuiszorg je tof en mag je al wassen, aankleden en medicatie uitreiken? Dan ben je daar meer dan welkom! Liever aan de slag in een intramurale setting? Ook dat is mogelijk. Uiteraard is het belangrijk dat je beschikbaar bent in de vakanties. Wil je buiten de vakanties ook weekenden/avonden werken? Dan is dit zeker mogelijk!

Voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist, de aanvraag hiervoor ontvang je van ons. Deze schiet je zelf voor, maar kun je zodra je in dienst bent declareren.

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over een bijbaan bij de zorggroep? Onze recruiters vertellen je meer over werken bij De Zorggroep en zijn te bereiken via werkenbij@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5000 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.