Daelzicht zoekt een

Casemanager specialistische zorg (ambulante gezinsbehandeling)

Dienstverband

18 - 20 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heel Koningslust Sittard Sevenum Venlo Swolgen Beek Amstenrade

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij een ervaren gezinsbegeleider op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging in een ambulante setting? Of wil je graag aan de slag met gezinsbegeleiding en zoek je een werkplek waar je de kneepjes van het vak gaat leren? Wij zoeken een capabele en enthousiaste nieuwe collega!

Binnen het onderdeel Ambulante Gezinsbehandeling zijn wij  per direct op zoek naar een collega voor de vacature

Casemanager specialistische zorg
18-20 uur

Zo ziet jouw baan eruit

Als casemanager specialistische zorg zoek je samen met het gezin naar oplossingen voor hun vragen en problemen. De hulpvraag van het gezin is hierbij altijd het uitgangspunt, met als doel dat dat ouders na verloop van tijd zonder hulp de opvoeding van hun kind voor hun rekening kunnen nemen. De hulpvragen zijn heel divers, zoals eetproblemen, slaapproblemen, complex gedrag. Vaak blijkt dat dit gedrag een oorzaak heeft in en rondom de gezinssituatie, wat van ons om een bredere aanpak vraagt. Een helicopterview heb je dus wel nodig! Vanuit observaties en gesprekken maak je samen met ouders en netwerk het ondersteuningsplan en ga je begeleiden en oefenen in de dagelijkse situaties. Je zoekt hierin nauw de samenwerking op met andere disciplines van Daelzicht Kind, Jeugd en Gezin en andere betrokkenen, om samen de beste begeleiding te kunnen leveren.

Team ambulante Gezinsbehandeling

Ambulante Gezinsbehandeling is bedoeld voor kinderen en gezinnen met een complexe zorgvraag rondom ontwikkeling en gedrag en is erop gericht om ouders of verzorgers vaardigheden of gedrag aan te leren om hiermee te kunnen omgaan. Ambulante gezinsbehandeling vindt plaats in de thuissituatie. Ons team bestaat uit enthousiaste collega’s, die ondersteund worden door een gedragsdeskundige. Fijn samenwerken met een positieve insteek, kritisch zijn op ons handelen en kwaliteit leveren, daar streven wij naar!

Wij bieden

  • Een salaris conform inschaling volgens de CAO gehandicaptenzorg in FWG 50 tussen € 2.728,- en € 3.894,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie van Casemanager Specialistische zorg.
  • Een boeiende functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt in een betrokken en ervaren team.
  • De mogelijkheid tot een groter urencontract indien je open staat voor andere werkzaamheden binnen de diverse producten van Kind- Jeugd en Gezin van Daelzicht.
  • De mogelijkheid tot registratie SKJ en diverse scholingsmogelijkheden.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent in het bezit van een diploma op HBO niveau van een (sociaal) pedagogische opleiding. Een aanvullende opleiding op het gebied van PPG/ IAG en/of SKJ-registratie is een pré.
  • Je hebt ervaring in/kennis van de gehandicaptenzorg/ welzijnszorg en bij voorkeur in het werken met het kind en zijn ouders en met het werken in gezinnen met complexe problematiek.
  • Je kunt zelfstandig werken en beschikt over de sociale, communicatieve en signalerende vaardigheden die nodig zijn binnen deze context. Je bent in staat hierbij het overzicht te houden en te coachen en kunt prima de balans houden tussen professionele afstand en gevraagde nabijheid.
  • We vragen ook flexibiliteit in werktijden, Het werk vindt voor een groot deel plaats in naschoolse uren en begin van de avond. Bij specifieke hulpvragen kan er ook gevraagd worden om op zaterdag enkele uurtjes te werken. Wel beheer jij zelf je eigen agenda, dus je kunt zelf je afspraken plannen!

Dit is Daelzicht 
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. 

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en informatie

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor informatie kan contact worden opgenomen met Lisette Fincken via 0651790920.

De gesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Daelzicht is gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal een referentiecheck worden uitgevoerd.