Maastricht UMC+ zoekt een

Eerste medewerker Personeelscatering

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Universitair Medische Centra
Wat ga je doen?
De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit operationeel aansturen en coördineren van Personeelscatering (personeelsrestaurant/ automatenvoorziening/ vergader- en evenementenservice, materieel en personeel) binnen onze organisatie. Coacht de medewerkers ten aanzien van de gastgerichtheid, servicegerichtheid en inhoudelijkheid van het werk. En ziet toe op het werken conform HACCP-richtlijnen.

Het team bestaat uit +/- 30 medewerkers (deels parttimers). Het personeelsrestaurant voorziet de collega’s van o.a. broodjes, salades, soep en warme maaltijden. Uiteraard zie je toe op het schoonhouden van het restaurant en keuken. Daarnaast verzorgt het team ook de warme drankenautomaten en vending automaten.

De medewerkers van Catering zijn de meerwaarde binnen de afdeling. Klantgerichtheid, gastvrijheid en dienstbaarheid staan hoog in het vaandel. Sterker nog, dit hebben onze medewerkers in hun genen.

Ben jij de servicegerichte persoon die met een glimlach onze medewerkers en patiënten wil bedienen, dan kom je wellicht in aanmerking voor onze vacature.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Maak jij ons faciliterend team compleet?

MUMC+
Wij heten je van harte welkom in de wereld van het Maastricht UMC+, een wereld waarin top zorg samengaat met warmte en aandacht, voor onze patiënten én voor elkaar. Het is een wereld die wel eens het begin van een mooie carrière kan zijn!

Facilitair bedrijf
Het Servicebedrijf Facilitair Bedrijf heeft als doel het ‘ontzorgen’ van het primaire proces (patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs) door middel van het leveren van huisvestingsfaciliteiten, producten en dienstverlening. Onze missie is ‘Onze service = uw succes!’.

We verlenen onze diensten vanuit vier procesgroepen, te weten Ontvangst & Bedrijfsveiligheid, Logistiek, Techniek en Catering. Ondersteunende werkzaamheden t.b.v. het FB zijn ondergebracht bij de afdeling Bedrijfsvoering. Dit alles doen we met een enthousiast en deskundig team medewerkers.

Jij vindt het, net als wij, belangrijk om iets voor een ander te betekenen. Samenwerken is voor jou een vanzelfsprekendheid en met jouw gastgerichtheid, pro-activiteit en resultaatgerichtheid draag jij bij aan de realisatie van onze ambities!

Wij maken onze missie een succes door:
  • In regie te zijn. Dit betekent dat we ‘in control’ zijn voor wat betreft producten en diensten die we inkopen én onze eigen dienstverlening.
  • Wendbaar te blijven. Onze omgeving verandert veelvuldig. Als Facilitair Bedrijf moeten we meebewegen met vraag en aanbod. Dit vraagt om flexibele, duurzaam inzetbare medewerkers.
  • In verbinding te staan. Klantvragen zullen integraal vanuit ons Facilitair Bedrijf worden opgepakt. We geven meer dan alleen sec antwoord op de vraag. Waar mogelijk werken we intensief samen met de andere servicebedrijven.

Ons succes meten we af aan de tevredenheid van onze gasten, medewerkers en leveranciers en aan de pijlers effectiviteit & efficiency, financiële gezondheid, risicobeheersing & veiligheid.

Procesgroep Catering
Je bent werkzaam binnen de procesgroep Catering. Hier werken enthousiaste medewerkers, met hart voor zorg en gedrevenheid die samen nieuwe (voedings)concepten implementeren en Catering naar een hoger niveau tillen.

Nieuwsgierig geworden? In deze video vertellen we je meer over wat we allemaal doen!

Wat vragen wij van jou?
  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau (horeca/hotel/facilitair)
  • Ervaring in het coachen en aansturen van medewerkers
  • Motiveren en aanspreken van medewerkers waar nodig, om hun werkte doen volgens afgesproken procedures, regels en normen.
  • Kennis van uitvoering aan hygiënecode (HACCP)
  • Kennis van werken met geautomatiseerde systemen

Je bent vaardig in het te woord staan van gasten, je bent nauwkeurig en beschikt over overtuigingskracht en hospitality is op je lijf geschreven.

De competenties mensgericht, resultaatgericht, ondernemend en beheersmatig worden binnen het Facilitair Bedrijf als uitgangspunt gehanteerd.

Gaat jouw hospitality hart sneller kloppen van tevreden gasten? Heb jij van nature een glimlach op je gezicht? Ben jij je ervan bewust dat je medewerkers een meerwaarde kunnen leveren in de dienstverlening van de afdeling? Klantgerichtheid, gast- en servicegerichtheid is vanzelfsprekend voor jou? Dan zoeken we jou!

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris minimaal € 2.599,- en maximaal € 3.571,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Dit salaris is exclusief vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft vooralsnog een tijdelijk arbeidsovereenkomst voor min. 24 en max. 36 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Wat bieden wij
Bij het Maastricht UMC+ zorgen wij ervoor dat je alles hebt om jouw bijdrage te leveren aan de ultieme zorg. Daar horen de juiste arbeidsvoorwaarden bij. Lees hier wat wij je bieden.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met team Recruitment. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kijk je hier. Algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ vind je hier.

Sollicitaties voor deze vacature kunnen worden ingediend tot en met 9 mei.