De Zorggroep zoekt een

Ergotherapeut (vervanging zwangerschapsverlof)

Dienstverband

20 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg
Wanneer aankleden niet meer lukt, iemand opnieuw moet leren bellen na een herseninfarct of niet meer lekker in de rolstoel zit, sta jij voor hen klaar. Zin in een uitdaging met een brede doelgroep in een groot werkgebied? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Je maakt deel uit van ons team van ergotherapeuten die gebruik kunnen maken van jouw diensten zolang hun collega's met zwangerschapsverlof zijn. Het gaat om de periode van april tot en met oktober. Dit team is onderdeel van sector Expertise, het regiobrede expertise- en behandelcentrum van De Zorggroep.

Als ergotherapeut help je niet alleen bewoners van zorglocaties, maar ook thuiswonende mensen en mantelzorgers. Bij onze cliënten kan als gevolg van ziekte, handicap, verkeerde belasting of slijtage het uitvoeren van dagelijkse handelingen niet of niet meer zo makkelijk gaan. Als ergotherapeut help je jouw cliënten bij het opnieuw aanleren of op een aangepaste manier uitvoeren van deze handelingen. Denk hierbij aan handelingen als linkshandig werken in plaats van rechtshandig, het leren omgaan met een scootmobiel of het maken van een afwisselende planning met ontspannende activiteiten voor een vermoeide MS patiënt. Je bent veel onderweg; van één van onze groepswoningen rij je naar een cliënt die nog thuis woont terwijl je ook nog stopt bij het revalidatiecentrum. Met al die verschillende cliënten is jouw werk dynamisch en afwisselend!

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat. Voor jou is de cao VVT van toepassing. Deze biedt marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Het maximale salaris voor een ergotherapeut is: €4.558,88 op basis van 36 uur. Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor 20-36 uur. Je gaat aan de slag in de regio Horst/Venray of Tegelen. In de zomervakantie kunnen de vervangingswerkzaamheden uitgebreid worden naar andere werkgebieden (tussen gemeente Bergen en gemeente Roerdalen). Je krijgt een contract voor bepaalde tijd.

Daarnaast kent de Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
  • bijscholing- en opleidingsmogelijkheden
  • collectieve (zorg)verzekeringen
  • een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma
  • toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • door jouw regiobrede functie doe je veel ervaring op en krijg je de kans een kijkje te nemen in verschillende keukens
Wat maakt jou de juiste Ergotherapeut?
Je bent een enthousiaste en proactieve ergotherapeut! Je kan goed zelfstandig, maar ook in team functioneren en verstaat je vak goed. Je kunt de vraag achter de vraag ontdekken door een goed gesprek te voeren en weet wat je wel en niet weet (en bent niet bang om een collega om hulp te vragen). Heb je al ervaring in GRZ? Dan is dat een mooie pré. Wij zijn gespecialiseerd in ouderenzorg en jij hebt affiniteit met deze doelgroep.

Verder belangrijk om te hebben:
  • Hbo-diploma ergotherapie en AGB-code
  • Een rijbewijs en auto (vanwege het ambulante karakter van de functie)
  • Voor externe kandidaten is een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist
Enthousiast geworden?
Geïnteresseerd? Solliciteer direct via onze website of neem voor aanvullende informatie over de functie ergotherapeut contact op met Karen Joosten (karen.joosten@dezorggroep.nl), regio Tegelen, of Yvonne van Duynhoven (yvonne.van.duynhoven@dezorggroep.nl), regio Horst/Venray.

Voor vragen over de procedure kun je schakelen met onze recruitment adviseur, Sharon Lubbers (sharon.lubbers@dezorggroep.nl) . Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk een terugkoppeling. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 9, solliciteren kan t/m 19 februari.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.