SGL zoekt een

Facilitair Ondersteuner NAH+

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Facilitair Ondersteuner NAH+

Binnen de gehandicaptenzorg is SGL de specialist op het gebied van zorg voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Een bijzondere en complexe doelgroep. Binnenkort openen wij een nieuwe woonvorm voor een nog complexere doelgroep: NAH+ en jij kunt daar een belangrijke rol in spelen.

Wat ga je doen?
Jij zorgt voor een veilige en comfortabele woonomgeving voor onze bewoners. Vanwege de complexiteit van de doelgroep vragen we soms best het een en ander van jouw fysieke en mentale belastbaarheid. Met respect en vanuit gelijkwaardigheid ondersteun je bewoners in huishoudelijke taken. Naast bestellingen, voorraadbeheer en huishoudelijke activiteiten, help je bij de bereiding van maaltijden en de ondersteuning van de bewoners tijdens eetmomenten. Je taken doe je vooral SAMEN met de bewoner. Je ondersteunt en betrekt ze bij al deze werkzaamheden. Jij helpt de bewoners om zo zelfstandig mogelijk te zijn.

Wat bieden wij?
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Een salaris in FWG 20 van de CAO Gehandicaptenzorg (max. €2821,- per maand bij een fulltime dienstverband);
  • Het aantal uur is bespreekbaar;
  • Goede ondersteuning van ons interne behandelteam;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een Collectieve Ziektekostenregeling;
  • 144 vakantie-uren per jaar en 57 uur Balansverlof dat je op verschillende manieren kunt inzetten (bij een fulltime dienstverband).

Wat vragen wij?
  • Je kunt goed omgaan met onverwachte veranderingen en omstandigheden;
  • Je herkent problemen, neemt proactief besluiten en gaat over tot actie;
  • Je kunt je inleven in de doelgroep en informatie op een heldere manier overbrengen aan bewoners, collega’s en andere betrokkenen.

Over ons
SGL opent in het najaar een nieuwe woonvorm in Sittard (Regionaal Expertise Centrum) voor cliënten die gediagnosticeerd zijn als NAH+. Dat wil zeggen dat deze cliënten naast NAH ook bijkomende psychiatrische problematiek ervaren, vaak gepaard gaande met moeilijk verstaanbaar gedrag. Bij aanvang starten wij voor 10 cliënten, het is de bedoeling is om na een jaar uit te breiden naar een woning voor maximaal 20 cliënten.

De procedure
We nodigen iedereen uit die bovenstaande aanspreekt om te reageren. Ervaring in de zorg is geen vereiste, maar sta wel stil bij de complexiteit van de doelgroep. Heb je vragen over de vacature? Dan kun je terecht bij Ivana Toonen (Programmamanager Bijzondere Doelgroepen) op 06-42736701 of ivluggen@sgl-zorg.nl

Op https://www.sgl-zorg.nl/actueel/alle-persoonlijke-verhalen vind je mooie verhalen van onze collega’s en cliënten.