Stichting Pergamijn zoekt een

Gedragsdeskundige

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Gedragsdeskundige

24 uur, Echt

Gedragsdeskundige (Academische niveau)

Functieomschrijving

Jouw baan

Als gedragsdeskundige ben je verbonden aan woonlocaties. Met behulp van jouw expertise draag je bij aan het realiseren van de kwaliteit van leven van cliënten. Je signaleert mogelijke knelpunten in ontwikkeling en gedrag en je voert psychologisch/orthopedagogisch onderzoek uit. Daartoe sta je in contact met het gehele cliëntsysteem.
Ook ondersteun en adviseer je de teams om het gewenste pedagogische klimaat te realiseren en geef je adviezen aan begeleiders en teams die gericht zijn op begeleiding en ondersteuning van de cliënten.

Daarnaast zie je er als regiebehandelaar op toe dat de multidisciplinaire inzet en samenwerking rondom de cliënt in lijn is met de gestelde (behandel- en begeleidings)doelen. Dat doe je in nauwe samenwerking met andere professionals zoals de teamleider, senior cliëntbegeleider en (para)medische disciplines. Als regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor het uiteindelijke inhoudelijke hulp- en begeleidingsproces, uitgedrukt in het ondersteunings- en behandelplan.

Als gedragsdeskundige ben je een inhoudelijke sparringpartner voor de leidinggevenden en zet je inhoud, kwaliteit van begeleiding en innovaties van de zorg op de agenda.

Functievereisten

Jij...
 • .. hebt ervaring als gedragsdeskundige en een afgeronde master opleiding op academisch niveau (in de richting psychologie/pedagogiek). Aantekening diagnostiek is een pré.
 • .. loopt warm voor en hebt ervaring in de gehandicaptenzorg en/of een brede oriëntatie en ervaring in aanverwante werkvelden.
 • .. bent een stevige persoonlijkheid en hebt een open en cliëntgerichte houding. Je kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen. Je bent in staat om de samenwerking op een positieve wijze te beïnvloeden en tegenstellingen te overbruggen.

…bent een kartrekker en ziet het als een uitdaging om nieuw beleid te ontwikkelen en te pionieren binnen het werkveld.
 • .. bent bereid je te ontwikkelen als expert, bijvoorbeeld in de WZD, in het geven van diverse behandelmethodieken of het geven van scholingen.

Wij...

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou. Verder bieden wij:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg, FWG 65; min. € 3.945,- tot max. € 5.957,- bruto op basis van een fulltime dienstverband;
 • Dienstverband bepaalde tijd, zonder definitieve einddatum.
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • De mogelijkheid om t.z.t. te specialiseren tot Orthopedagoog-Generalist.
 • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
 • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze;
 • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer;
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
 • Pergamijn is goed bereikbaar vanuit: Sittard, Echt, Heerlen, Geleen, Maastricht, Roermond.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen Kristel Lagarde (0612248797) of Eefje Dierkx (0642616108), teammanagers van de gedragsdeskundigen.

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat in ieder geval een gesprek met Eefje Dierkx en/of Kristel Lagarde en een HR adviseur.