DeSeizoenen zoekt een

GHZ Begeleider Flex, Roggel

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor! Wij zijn DeSeizoenen en in onze 6 woon en werkgemeenschappen begeleiden wij zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit de visie dat elke bewoner unieke talenten en mogelijkheden heeft.

Wij zoeken een Begeleider Flex
En waarom is deze functie nou zo leuk bij DeSeizoenen?
Als Begeleider flex ben je binnen de locatie Elivagar in Roggel werkzaam binnen de verschillende woonhuizen. Een mooie kans om kennis te maken met de verschillende groepen en al onze bewoners! Afhankelijk van je beschikbaarheid wordt je ingepland.

De bewoners van de woonhuizen hebben naast de verstandelijke beperking soms ook bijkomende fysieke beperkingen. De verstandelijke beperking varieert van matig tot zeer ernstig beperkt. Daarnaast kan er in verschillende mate sprake zijn van complex gedrag. Dit maakt dat de begeleiding per individu aangepast is op zijn of haar draagkracht. Dit vraagt van jou flexibiliteit en geduld. Meebewegen met de cliënt, binnen de herkenbare kaders is een must.

Je werk bestaat uit het bieden van structuur en zorgen dat deze toppers elke dag genieten en groeien in het zelfredzaamheid. Je bent een ervaren Begeleider en deinst niet snel terug als het gedrag soms lastig te lezen is, maar bent vindingrijk in het omgaan met complexe en onvoorziene situaties. Afhankelijk van de woongroep ondersteun je ook bij verzorgende taken.

Wat bieden wij:
  • Een contract waarbij je samen bekijken welk aantal contracturen passend is, mede afhankelijk van jouw beschikbaarheid
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 35 of FWG 40
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Mogelijkheid tot volgen van aanvullende trainingen relevant voor de doelgroep.

En natuurlijk verwelkomen wij je graag voor een meeloop dag, om kennis te maken met de bewoners en de sfeer te proeven.

Heb jij het in je?
Jij hebt een groot hart voor de bewoners en wilt hier graag vorm aan geven. Je bent creatief in het vinden van passende activiteiten voor de bewoners binnen de bestaande dag structuur. Jij ziet een uitdaging in het leren kennen van onze bewoners. Je voelt goed aan wat iemand nog kan leren, hebt het geduld om dit over te brengen en neemt daarvoor de tijd en bent in staat om de bewoners zelf te laten ontdekken, leren en laten doen.

Een geintje op z’n tijd houdt het luchtig, zowel met bewoners als met je collega’s. Je weet hoe je een gezellige sfeer kunt maken en houden. Je bent pro-actief en doet graag dat stapje extra. Ook kun je je kwetsbaar opstellen en heb je een groot empathisch vermogen.

Voor deze functie beschik je over een afgeronde opleiding in Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3.

Belangrijk is dat je het leuk vindt om op verschillende woongroepen te werken, met verschillende collega’s en bewoners.

Hebben we je geprikkeld?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Ruud Gubbels 06-12786826 voor meer informatie.

Wil je meer weten over Elivagar? We zien je graag verschijnen op een van onze rondleidingen! Klik hier voor meer informatie en de data: https://deseizoenen.org/actueel/rondleidingen

Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar onderdeel van DeSeizoenen.

Werken doen onze bewoners in ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling, onze prachtig gelegen Leudalschuur en GAAF. Op de Koppeling maken we o.a. kaarsen en kussens, verkopen we ambachtelijk snoep en kan je terecht voor een heerlijke kop koffie. Binnen GAAF, staat up-cycle en recycle centraal. En in het prachtige Leudalbos ligt onze boshut alwaar de bewoners werken voor en in de natuur o.a. hout kloven, groentetuin, onderhoud groenvoorzieningen.