SGL zoekt een

GZ Psycholoog en/of orthopedagoog generalist

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
SGL

SGL is dé expert op het gebied van NAH in de chronische fase en als gz psycholoog/orthopedagoog generalist lever jij een belangrijke bijdrage aan deze expertiserol.
Je voert regie over multidisciplinaire behandelingen en werkt daarin nauw samen met onder andere gedragsdeskundigen, paramedici, specialist ouderengeneeskunde en medebehandelaren. Daarnaast geef je werkbegeleiding en coördineer je psychodiagnostisch onderzoek. Je bent van nature een netwerker en houd je bezig met de ontwikkeling van het zorgaanbod gericht op cliënten met NAH.
Aangezien we een bevlogen organisatie zijn die volop in ontwikkeling is, zul je met momenten ook gevraagd worden in het meedenken over visie- en beleidsvraagstukken.

SGL is ook bezig in het realiseren van een Regionaal Expertise Centrum voor clienten met NAH + voor de provincie Limburg. Deze ontwikkeling op zowel inhoudelijk als op organisatorisch vlak is volop gaande. De trein rijdt maar moet nog op stoom komen om medio 2024 van start te gaan. We nodigen je graag uit om aan boord te komen en je rol te pakken als GZ psycholoog en je expertise toe te voegen aan deze ontwikkeling.

Maastricht University
SGL werkt samen met Maastricht University en het Expertisecentrum Hersenletsel Limburg op het gebied van zorginnovatie en onderzoek. De GZ-psycholoog zal nadrukkelijk in deze samenwerking participeren. Interesse in, affiniteit en ervaring met onderzoek komt dan ook goed van pas.

Wat neem jij mee?
We willen graag met je in gesprek als je beschikt over een universitaire opleiding GZ Psycholoog of Orthopedagoog Generalist. Een BIG-registratie is vereist. Je beschikt daarnaast over een auto en rijbewijs, waarmee je verschillende locaties kunt bezoeken. Affiniteit met de doelgroep is een pluspunt, maar niet vereist.

Wat bieden wij ?
Je werkt 24-36 uur per week in een dynamische omgeving met een team bestaande uit teamleden, die elkaar goed aanvullen. Je werkuren/dagen bepaal je in onderling overleg. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg: FWG 65 (= maximaal € 6.320,- bruto per maand op fulltime basis. Het gaat om vast dienstverband.

Heb je nog vragen?
We gaan graag met je in gesprek om met elkaar af te stemmen waar jij naar op zoek bent en wat wij nodig hebben. We zien uit naar je reactie! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Richard Lustermans, Manager Expertise en innovatie, telefoonnummer 0620276562. Wil je meer informatie over missie en visie van SGL? Kijk dan op www.sgl-zorg.nl.