Mondriaan zoekt een

GZ-psycholoog FACT Heerlen Noord

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor ons FACT-team Heerlen Noord zoeken wij een deskundige en betrokken GZ-psycholoog (32 uur p.w.). Ons werk speelt zich af binnen het speelveld van preventie tot en met specialistische zorg, waarbij de nadruk ligt op de eigen kracht van de cliënt. Met een helicopterview, analyserend vermogen en goede gespreksvaardigheden weet jij de probleemsamenhang snel helder te krijgen. Jouw stijl is verbindend, volhardend en collegiaal.

Informatie
De dynamiek die de specialistische GGZ en werken binnen een FACT-team met zich meebrengen geven jou energie. Op jouw lijf geschreven? Kom kennismaken!

Past deze functie bij jou?
Het FACT-team richt zich op patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA), waaronder psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en/of verslavingsproblematiek. We bieden kleinschalige, multidisciplinaire en intensieve zorg in de wijk. De behandeling is flexibel in intensiteit, assertief en outreachend.

Kenmerkend voor de zorg die wij leveren is dat deze flexibel en dynamisch is en aansluit bij de zorgbehoefte van mensen met EPA, ongeacht hun verblijfslocatie. Het eigen sociale netwerk en de netwerkpartners van een patiënt worden zo veel mogelijk bij de behandeling betrokken. Het multidisciplinaire behandelteam binnen FACT-team Heerlen Noord werkt intensief samen om de behandeling van de patiënt optimaal vorm te geven.

Als GZ-psycholoog werk je zelfstandig, neem je je verantwoordelijkheid en maak je ook deel uit van een multidisciplinair team dat o.a. bestaat uit een psychiater, GZ-psycholoog, verpleegkundig specialist, SPV-en en PIT verpleegkundigen. Samen staan jullie in voor de zorg van volwassenen en hun gezin in hun sociale context: in de wijk waar zij wonen. Samenwerking en kennisdeling zijn hierbij belangrijk en je bent in staat om tijdens overlegmomenten kritische, positief sturende vragen te stellen.

Dit neem je mee
  • Afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en je bent het bezit van een geldige LOGO-verklaring of van een door de universiteit ondertekende ‘verklaring vooropleidingseisen’ en een NIP-basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD)/ NVO basisaantekening diagnostiek/ ondertekende ‘verklaring diagnostiek’.
  • Je bent oplossingsgericht, ondernemend en daadkrachtig;
  • Je hebt kennis hebt van de sociale kaart;
  • Je weet een coachende houding aan te nemen zonder de regie uit handen te geven.

Wat wij bieden
Geschikte kandidaten krijgen bij Mondriaan direct een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €4.108,-- en maximaal €6.264,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65 - CAO GGZ, kernfunctie gedragswetenschapper 2). Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Maar er is meer!
  • We bieden extra ondersteuning om de administratieve lastendruk zo laag mogelijk te houden;
  • Er is een aantrekkelijke regeling voor medewerkers die crisisdiensten draaien;
  • Om onze organisatie goed te leren kennen, krijg je gedurende de eerste weken een inwerkprogramma en ondersteuning van een mentor;
  • Binnen ons brede zorgaanbod heb je de mogelijkheden om je te specialiseren. Of om juist een brede diversiteit aan problematieken te behandelen en daarbinnen ook je eigen expertisegebied te ontwikkelen;
  • Binnen de productietijd is er ruimte voor persoonlijke aandacht, naast de productietijd is er ruimte voor verdieping, verbreding en zorginnovatie;
  • We hebben veel opleidingsmogelijkheden in huis, denk aan behandelmethodieken of de postmaster opleidingen tot klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en psychotherapeut;
  • Op het gebied van zorginnovatie krijg je de mogelijkheid om mee te denken over nieuwe methoden en behandelingen zoals Positieve Gezondheid, de nieuwe GGZ en draag je bij aan wetenschappelijk onderzoek van ons kenniscentrum;
  • Daarnaast coach je SPV-en en basispsychologen en geef je input voor beleidszaken.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Heb je interesse?
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eef Wevers (RVE-manager), bereikbaar op het nummer: 06-50066889.

Solliciteren kan tot 1 augustus 2024.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast kunnen referenties opgevraagd worden.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.