Sevagram zoekt een

HDL zorgondersteuner binnen Langdael, Vaals - vaste werktijden

Dienstverband

16 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Vaals

Werkvelden

Ouderenzorg
HDL zorgondersteuner binnen Langdael, Vaals - vaste werktijden
Droom jij van een ondersteunende baan in de (ouderen)zorg met fijne werktijden waardoor jij nog de kids naar school kunt brengen en weer lekker op tijd klaar bent wanneer ze thuiskomen? En.. kun jij niet wachten om je handen uit de mouwen te steken? Wij kunnen je hulp goed gebruiken!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Locatie Langedael in hartje Vaals is een aantrekkelijke, gemengde woonomgeving voor bewoners met zowel somatische als psychogeriatrische (dementie) zorgvragen. Recent heeft de locatie een grote renovatie ondervonden. De locatie heeft hierdoor een eigentijds karakter gekregen, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend.

Binnen Langedael staat het welzijn van de bewoners écht centraal. Er wordt groepsgerichtere verleend met oog voor de persoonlijke levenssfeer van de bewoners; meer persoonlijke leefruimte, meer buitenruimten, sfeer en meer aandacht voor huiselijkheid. De locatie heeft een eigentijds karakter, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend. Onze medewerkers voelen zich net als onze bewoners thuis in deze vernieuwde omgeving. Het samen gevoel creëren, het thuisgevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, aandacht voor de omgeving, woongenot en sfeer. Daar staan wij voor!

Al een beetje sfeer proeven? Bekijk dan eens onze facebookpagina van Langedael.

Jouw baan als HDL zorgondersteuner
Je gaat bij ons aan de slag in een leuke, ondersteunende functie. Je werkt daarin vier dagen per week vier uurtjes, waarbij je om het weekend werkt. Dit zijn altijd diensten van 8:30 uur tot 12:30 uur. Samen met je collega’s stem je het rooster verder af.

Als HDL zorgondersteuner in Vaals zorg jij voor een fijne leefomgeving voor onze bewoners. Zo verschoon- en maak je de bedden van onze bewoners op, zodat ze 's nachts lekker kunnen slapen. Je ruimt hun kamer op zodat het ook overdag schoon en netjes voor ze is. De kleding weer mooi in de kasten hangen, prullenbakken ledigen en even snel de waskommen schoonmaken. Fijn, want een schone woonomgeving, dat geeft rust. Afval of was? Jij zorgt dat het op de juiste plek terecht komt. En soms... kunnen en komen bewoners je helpen. Wat gezellig!

Jouw focus in deze functie ligt dus op het creëren van een prettige woonomgeving voor onze bewoners. Voor uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden werken wij samen met de Hago. Deze werkzaamheden behoren dus niet tot jouw takenpakket.

Matchen wij?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button om je sollicitatiegegevens achter te laten.

Heb je eerst nog wat vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Christel Cals via 06-21409137. Tot snel!