Sevagram zoekt een

Mbo-verpleegkundige bij Zorg Thuis in Maastricht

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Mbo-verpleegkundige bij Zorg Thuis in Maastricht
Jouw zorghart gaat sneller kloppen voor de ouderenzorg waarbij jij je helemaal op je plek voelt binnen een locatie die in ontwikkeling is en werkt aan langdurige zorg thuis!

Werken bij Zorg Thuis in Maastricht?
Als Mbo-verpleegkundige kom je te werken in een van onze teams in Maastricht. Onze zorgwoningen, ook wel aanleunwoningen genoemd, geven bewoners de mogelijkheid om zelfstandig te wonen in de nabijheid van onze zorgcentra. Je gaat als het ware op bezoek waardoor er veel afwisseling zit in je fysieke werklocatie.
Bij Sevagram werk je in een gecertificeerde Planetree organisatie. We bieden je de ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen. Als Mbo-verpleegkundige weet jij hoe de zorg in elkaar zit, jouw ideeën om de zorg te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Dit past precies bij onze Planetree visie! Want wij staan voor betere zorg, een helende omgeving en een gezonde organisatie.

Jouw baan als verpleegkundige binnen Sevagram?
In jouw rol als verpleegkundige werk je multidisciplinair samen met zorgmedewerkers, begeleiders en behandelaren. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de zorg van onze bewoners. Bovendien vervul je een coördinerende rol naar de collega’s en collega’s kunnen op jouw kennis en kunde terugvallen. Binnen Zorg Thuis wordt er gewerkt met diensten tussen 07:00 – 23:00. Ben jij die dag de verpleegkundige van dienst, dan draag je zorg voor een goede afstemming met je collega’s en in acute situaties en bewaak jij het zorgproces.

Jouw dag ziet er in ieder geval nooit hetzelfde uit! Zo ben je het ene moment bezig met klinisch redeneren en het verrichten van verpleegtechnische handelingen en kruip je het andere moment in de rol van coach. Je werkt multidisciplinair samen, deelt kennis en denkt mee over innovatieve oplossingen. Daarnaast ben je betrokken, krijg je er energie van om jezelf te blijven uitdagen en met jouw kennis en ervaring anderen te inspireren. Zo zorg jij voor rust en stabiliteit bij de bewoner thuis.

Matchen we?
Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.
We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Pien) via 06-18465315 of een mailtje naar pien.wassen@sevagram.nl

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!
De gesprekken zullen plaatsvinden op 29 juli van 13:00-17:00 en 31 juli van 9:00-13:00.

Tot snel in Maastricht!