Sevagram zoekt een

Helpende locatie ter Eyck vaste nachtdienst

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Vacature Helpende bij ter Eyck
Of jij nu al enkele jaren ervaring hebt of net je diploma hebt behaald, wij komen graag met je in contact.

Je bent behulpzaam bij wat we in de zorg Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) noemen, handelingen die de meeste mensen verrichten zonder dat ze erbij stilstaan, maar waarvoor onze bewoners extra moeite moeten doen: In en uit bed komen, aan- en uitkleden, gaan zitten, opstaan, bewegen, lopen, haren kammen, nagels knippen en scheren. Als helpende assisteer je bij het eten en helpt bewoners hun medicijnen in te nemen.

Wil jij een indruk krijgen van de locatie ter Eyck?
Het zorgcentrum ligt in het Heerlense stadsdeel Heerlerheide. Net als de andere Sevagram-locaties gaat in Ter Eyck alle aandacht uit naar merkbaar betere mensgerichte zorg. Hierbij vindt Sevagram het belangrijk dat haar cliënten zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven houden.

Jouw baan als helpende bij ter Eyck voor de vaste nachtdienst
Bij ons verleen je kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoner écht centraal staan. De somatische en pg zorg kan uitdagend zijn en biedt tegelijkertijd ruimte om echt een band op te bouwen met bewoners. Dat jij de bewoners goed kent en weet wat er speelt, zorgt ervoor dat jij de beste mensgerichte zorg en welzijn kunt leveren! Hierbij hou je rekening met eigen leefgewoontes die in samenspraak vraaggericht worden aangeboden om het thuisgevoel te evenaren.

Heb je tijdens jouw opleiding het keuzedeel helpende plus behaald? Daar zijn we heel blij mee! De bijbehorende taken mag je uiteraard uitoefenen.

Solliciteren
Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons graag leren kennen? Wij drinken graag een kopje koffie of thee met je! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Lotte Jessen en/of Saskia Bruens (06-18509689).