Sevagram zoekt een

Zorg assistent locatie Hollehof

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Zorg assistent locatie Hollehof
Zie jij het als een uitdaging om onze bewoners een warm thuisgevoel te kunnen geven? Grijp dan nu je kans! Locatie Hollehof is namelijk op zoek naar nieuwe collega’s.

Werken vanuit je hart.
Sevagram staat als Planetree gecertificeerde organisatie middenin de samenleving. We zijn er voor anderen. Voor onze bewoners en hun families en voor jou. Jij werkt met passie en plezier nauw samen met je collega’s en dit straal jij ook uit naar onze bewoners. Omdat jij (nog) geen zorgopleiding hebt afgerond maar wel wil zorgen vanuit je hart is dit dé perfecte baan voor jou! Je grootste uitdaging en motivatie is dat je bewoners een fijne dag wilt geven.

Verantwoordelijkheid.
Als zorg assistent ben je, samen met de collega’s in je team, verantwoordelijk voor het runnen van het huishouden en zorg je voor een huiselijke sfeer. Daarnaast ondersteun je bij lichte verzorging van de bewoners. Denk hierbij aan ondersteuning bij wassen en aankleden, toiletgang en bij het uit bed komen. Ook verstrek je maaltijden en drank en help je bewoners hierbij volgens de geldende richtlijnen en protocollen. Vanuit jouw rol ben je alert op veranderingen bij de bewoners en signaleer je bijzonderheden. Natuurlijk leren onze docenten én jouw ervaren collega’s je alle fijne kneepjes van het vak!

Maak van deze uitdaging jouw nieuwe baan!
Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen onze locatie Hollehof? Dan ontmoeten wij jou graag! Wil jij solliciteren als collega in Heerlen? Dat kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Laat ons in je sollicitatie ook even weten vanaf wanneer jij beschikbaar bent.

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Leon Lemmens vertelt je graag meer!
Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.