Land van Horne zoekt een

Helpende Plus

Dienstverband

20 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Nederweert

Werkvelden

Ouderenzorg
Quote van een zorgmedewerker, waarom deze zo graag in de ouderenzorg werkzaam is:
“Het kunnen bieden van zorg aan iemand die dat nodig heeft, het contact met mensen en het bijdragen aan kwaliteit van leven voor een ander is het mooiste wat er is!”


Op dit moment zijn er mogelijkheden op onze afdelingen:
  • Verpleging Somatiek en Verpleging PG. Hierbij is je werk dynamisch en afwisselend, omdat je betrokken bent bij de zorg en ondersteuning van twee diverse doelgroepen. (20-28 uur per week mogelijk)
  • Verpleging PG, een afdeling waar alle aandacht is voor onze ouderen met dementie en andere cognitieve uitdagingen. (24 - 28 uur per week mogelijk)

Samen met jou kijken we graag welke afdeling(en) het beste bij je past.


St. Joseph is een moderne en gezellig woonzorglocatie, waarbij het zorgcentrum volledig bestaat uit groepswoningen. Deze kleinschalige vorm van wonen biedt een veilige, herkenbare woonomgeving, waarin mensen zich maximaal 'thuis' voelen.


Wat je functie inhoudt
Geen dag is hetzelfde! Als Helpende verleen je de best mogelijke basiszorg en begeleiding aan de bewoners en draag je zorg voor een fijn en veilig woonklimaat.
Daarnaast heb je een belangrijke signalerende rol: als jou zaken opvallen of je het gevoel hebt dat er iets niet klopt of anders kan, dan pak je dat op met je collega’s en leidinggevende. Samen ga je op zoek naar een goede oplossing. Jouw input wordt hierin ontzettend gewaardeerd!

Wat wij vragen
Je bent in het bezit van je Helpende (Plus) of Zorgkundige diploma.
Heb je het Helpende Plus certificaat nog niet, maar wil je dit wel behalen? Geen probleem! Wij bieden je graag deze mogelijkheid.
Daarnaast heb je affiniteit met de ouderenzorg. Als persoon ben je zelfstandig, flexibel, empathisch en ben je computervaardig.

Wat wij je bieden
Belangrijk werk op een gezellige, warme zorglocatie! De functie is ingeschaald in FWG25 en ligt tussen de € 2.339,72 en € 2.928,86 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Per oktober krijgen we weer een CA verhoging van 2,5% en het is ook mogelijk om naast de Helpende Plus nog een medicatiemodule te volgen, waardoor je in FWG30 terechtkomt.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en Land van Horne biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals persoonlijke ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse? Leuk! Reageer dan direct op deze vacature en we drinken graag een kop koffie met je!
Heb je nog vragen? Dan kun je even contact opnemen met Femke van der Mark en / of Carole Kanters, beide teamleider St. Joseph op T 06 - 48 45 48 05 / 088 - 987 8800.