Sevagram zoekt een

Helpende (plus) Elfershof

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Vacature Helpende (plus) Elfershof
Wij hebben een unieke kans voor jou die je nergens anders in deze regio vindt! Je kunt als helpende (plus) bij ons namelijk aan de slag op de locatie Elfershof in Heerlen waar ouderen met psychiatrische problematiek wonen. Een échte uitdaging dus! Die zeker niet voor iedereen is weg gelegd. Maar jij staat heel stevig in je werkschoenen en kunt wel tegen een stootje.

Werken met bewoners met psychiatrische problematiek vraagt meer van jou als helpende. De bewoners kunnen door hun psychiatrische problematiek vaak onverwacht uit de hoek komen. Jij weet hier steeds goed op in te spelen. Improviseren is aan de orde van de dag. Je weet van tevoren nooit hoe een dag eruit gaat zien. Mooi, daar houd je juist van.

Locatie Elfershof
Elfershof is een kleinschalige locatie waar ouderen wonen die vanuit een psychiatrisch ziektebeeld voornamelijk begeleiding nodig hebben. Waarbij ook nauw wordt samengewerkt met onder andere Mondriaan, instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Een locatie die midden in de wijk staat en hierin ook een belangrijk onderdeel wil innemen.

Nieuwsgierig naar je taken? We sommen ze hieronder voor je op.
  • Je verricht (vraaggericht) ADL- werkzaamheden;
  • Je ondersteunt bij licht huishoudelijke taken;
  • Je assisteert verzorgenden bij eenvoudige verpleegtechnische handelingen;
  • Je signaleert en rapporteert veranderingen rondom de gezondheid en het welbevinden van de bewoners;
  • Je helpt de bewoners bij de eetmomenten;
  • Je stimuleert de zelfredzaamheid van de bewoners.

pak je kans
Word jij enthousiast van deze unieke kans? Solliciteer dan via de sollicitatieknop. Heb je eerst nog vragen of wil je eerst graag een keer meelopen? Leonda, de teammanager, vertelt je graag meer.