De Zorggroep zoekt een

Helpende (plus) Vitale Wijk

Dienstverband

0 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Tegelen

Werkvelden

Ouderenzorg
Met jouw warme zorg en ondersteuning voelen bewoners zich prettig en veilig in een vertrouwde omgeving. Een simpel “dankjewel” of een echte glimlach, daar doe jij het als Helpende zorg en welzijn voor! Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

Wat ga je doen?
De Nieuwe Munt en Bosdael zijn wijken net buiten het centrum van Tegelen en Reuver. In De Nieuwe Munt en Bosdael kunnen mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen omgeving blijven wonen. Het is een wijk voor jong en oud waar zorg behoevende mensen en mensen die geen zorg nodig hebben door elkaar wonen. Woon je binnen de wijk en heb je nooit zorgbehoefte gehad, maar is dit ineens veranderd? Dan kan het zorgteam in je eigen vertrouwde omgeving de zorg komen leveren zonder dat je hoeft te verhuizen.

Als teamlid van een van deze wijken ga je bij mensen (verpleeg)zorg leveren; afhankelijk van jouw affiniteit is dit bij cliënten thuis óf in één van de kleinschalig woonvormen, dagbehandeling, Zorgcentrum of Revalidatie. In de wijk kun je op loopafstand van elkaar de zorg leveren die bewoners nodig hebben, ook heb je meer dagelijks contact met je collega’s binnen je eigen team. De uitdaging binnen de wijken ligt niet zo zeer in de verschillende verpleegtechnische handelingen maar in de complexiteit en diversiteit van de zorg. Het is iedere keer weer een uitdaging om de beste zorg te leveren, maar met jouw creativiteit en ondernemende instelling zit het wel goed!

Hoe zorgen wij voor jou?
Je werkt in een klein en persoonlijk team waar je direct aan de slag kunt. Wil je jezelf verder ontwikkelen door bijvoorbeeld een cursus omgaan met agressie of de medicatiemodule te volgen? Bij De Zorggroep helpen we je graag met jouw persoonlijke ontwikkeling en gaan we met je in gesprek over de mogelijkheden. Binnen de vitale wijken in Tegelen of Reuver hebben we volop mogelijkheden! Onderdeel van de vitale wijken zijn meerdere locaties zoals: Sint Julia, Centime, Solidus, Porta Silva maar ook de kleinschalige teams van Bosdael en De Nieuwe Munt. Bij De Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past.

Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal €2.928,86 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze Smart Health app met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Helpende (plus)?
Je bent een vertrouwd en graag gezien gezicht voor je cliënten. Je neemt kordate beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis. En van hot naar her reizen? Binnen de vitale wijken ligt alles op loopafstand!

Verder belangrijk:
  • Diploma als Helpende zorg en welzijn
  • Heb je de medicatie module gevolgd en ben je Helpende plus? Dan is dat mooi meegenomen!
  • Ervaring in de ouderenzorg? Dat is een mooie plus!
  • Heb je een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in de vitale wijk in Tegelen of Reuver. Onze recruiter Marije van Delft vertelt je graag meer en is te bereiken via: Marije.van.Delft@dezorggroep.nl.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5150 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.