Mondriaan zoekt een

Huisarts voor de Medische Dienst

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor de Medische Dienst van Mondriaan zoeken we een huisarts (24-36 uur p.w.). Ben jij die geregistreerde (huis)arts BIG, die ons team wil komen versterken? Wij willen graag met jou kennis maken om te bezien of er een goede match gemaakt kan worden tussen jouw en onze wensen en mogelijkheden. Als dat lukt, dan heb jij een uitdagende baan en wij een fijne collega!

Werken bij de Medische Dienst
De Medische Dienst levert medische (huisartsen)zorg aan alle klinische patiënten op de hoofd locaties (Maastricht en Heerlen). De Medische Dienst vervult een essentiële rol in het algehele behandelproces van de klinische patiënten en is nauw betrokken bij onderzoek en ontwikkeling van de dienstverlening van Mondriaan en kent daarbinnen een eigen dynamische ontwikkeling. Daarbij vinden we uitstekende collegiale, interne en externe samenwerkingsrelaties evenals een dienstverlenende attitude heel belangrijk.

Wat ga je doen?
  • (Huisartsgeneeskundig) spreekuur houden met geplande afspraken;
  • Spoedzorg verlenen aan klinische patiënten;
  • Beantwoording van consultvragen van psychiater of behandelend team;
  • Participeren in MDO en farmacotherapeutisch overleg.

Dit spreekt je aan:
  • Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkelingen is;
  • Je gaat, net als wij, voor kwaliteit en bent bereid hier hard voor te werken;
  • Een flexibele werkomgeving waarin er veel ruimte is om je vakmatig te ontwikkelen;
  • Je bent een teamplayer, maar je neemt wel je eigen verantwoordelijkheid;
  • Je werkt graag in een fijn team waarin collega’s elkaar ondersteunen.

Wat wij bieden
Geschikte kandidaten krijgen bij Mondriaan direct een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €5.413,-- en maximaal €7.419,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 70 - CAO GGZ, kernfunctie geneeskundige 2). Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Heb je interesse?
Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Bea Vanderschuren, manager Bedrijfsvoering Medische Dienst of Nadine van der Meer, manager Zorg/ huisarts. Beiden bereikbaar via secretariaat 088 5066633.

Solliciteren kan tot 24 juli 2024.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast kunnen referenties opgevraagd worden.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.