Maastricht UMC+ zoekt een

Internist-Nefroloog

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Ben jij een internist-nefroloog die wil werken in een uitdagende academische omgeving? Dan is dit de vacature om op te reageren. Je wordt lid van een gedreven team en participeert in academische nefrologische zorg in goede samenwerking met A(N)IOS en verpleegkundig specialisten. Het betreft een vaste aanstelling vanwege de pensionering van een staflid per 1-11-2024.

Wat vragen wij van jou?
Je bent geregistreerd als internist-nefroloog en in het BIG-register opgenomen.
Je bent gepromoveerd of gaat op korte termijn promoveren. Je bent in staat om een wetenschappelijk onderzoekslijn te ontwikkelen, waarbij het onderzoeksprofiel in samenspraak wordt vastgesteld.
Je hebt de basis kwalificatie onderwijs of bent bereid die te verkrijgen om te participeren in het bachelor en master onderwijsprogramma van de Faculteit Health, Medicine and Life Sciences.
Je hebt een positieve instelling en bent een teamspeler op academisch niveau. Je trekt lering uit eigen ervaringen en je staat open voor feedback. Verder beschik je over een goed analytisch inzicht en goede communicatieve vaardigheden

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
De onderafdeling Nefrologie maakt deel uit van de medische afdeling Interne Geneeskunde.
De medische afdeling Interne Geneeskunde is verbonden aan het Centrum voor Chronisch Zieken van het Maastricht UMC+.
Binnen de afdeling werk je in een team van 9.1 fte gedreven internist-nefrologen. De afdeling heeft zich gespecialiseerd in topreferente zorg voor patiënten met nierziekten en nierfunctievervangende behandeling. Jaarlijks worden 60-70 niertransplantaties uitgevoerd waarbij de helft met levende nierdonatie. Centrum hemodialyse wordt op 3 locaties aangeboden met topreferente dialysezorg en aferese technieken in het MUMC+. De bestaande onderzoekslijnen richten zich op voorkomen van progressie van chronische nierschade en cardiovasculaire en metabole complicaties, toepassing van patiënt uitkomsten. voor waarde gedreven zorg bij nierpatienten en predictive analytics bij nierfunctievervangende behandeling. Dit onderzoek vindt plaats binnen het speerpunt Metabole stoornissen van de medische afdeling Interne Geneeskunde en bij de onderzoeksinstituten CARIM en NUTRIM van de Universiteit Maastricht.
De afdeling verzorgt de opleiding tot internist-nefroloog. Er is een uitstekende verhouding met opleidingsziekenhuizen in de regio Zuidoost Nederland. In het Catharina ziekenhuis Eindhoven en Zuyderland zijn nefrologie stages ingericht.
Naast de werkomgeving is Maastricht een historische stad met een bourgondische inslag en een prachtig heuvelland rondom waar het prettig leven is.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 28 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.