De Zorggroep zoekt een

Locatieplanner regio Noord en Midden Limburg

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg
Heb jij jouw zaakjes altijd op orde, word je helemaal gelukkig van lijstjes, cijfers en denk je in oplossingen. Ken je niet alleen je eigen agenda, maar ook die van anderen uit je hoofd? Wordt dan locatieplanner bij De Zorggroep!

Wat ga je doen?
Bij De Zorggroep staat niet alleen de cliënt maar ook de medewerker centraal en daarom ontlasten en ontzorgen we onze zorgteams zo veel mogelijk van diverse administratieve werkzaamheden. Het aanvullen van het basisrooster is een van deze werkzaamheden en hierbij ga je de teams ondersteunen. Daarbij heb je zeker ook oog voor een gezonde werk-privé balans. Dankbaar werk dus!

Jij gaat je bezighouden met het aanvullen van het basisrooster en het inzetten van (flex)medewerkers. Hierbij verwacht je altijd het onverwachte. Zitten er knelpunten in de planning? Jij signaleert deze en draagt oplossingen aan. Daarnaast ben je de onmisbare schakel in informatiestromen rondom personeelsinzet. Je informeert en adviseert gevraagd en ongevraagd je teams, collega planners, teamleiders en managers over verlofsaldi, min- en meeruren en de balans tussen begroting en formatie. Het lezen, analyseren en duiden van data en het daarbij horende cijfermatig inzicht breng je als vaardigheden mee.

In verband met uitbreiding van ons snel groeiende team zoeken wij een enthousiaste nieuwe collega. Er staat een vacature open voor 24 - 32 uur per week in regio Noord en Midden Limburg.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als locatieplanner schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.848,27 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
 • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze Smart Health app met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
 • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
 • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”- programma
 • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Wat maakt jou de juiste Locatie planner regio Noord en Midden Limburg?
Een ervaren personeelsplanner in hart en nieren. Jij hebt ervaring met het opstellen en beantwoorden van complexe (capaciteit) vraagstukken. Communicatie met de teams waarvoor je werkt en het uitbrengen van advies en signaleringen naar de teamleider en locatiemanager gaat je van nature gemakkelijk af. Het basisrooster evalueer jij en vertaal jij naar periodedienstpatronen. Je bent nauwkeurig en oplettend, daardoor signaleer jij knelpunten als eerste. De oplossing? Die heb je al lang bedacht en verstoringen in de planning los je in een handomdraai op. Administratief ben je sterk en je hebt affiniteit met plansystemen. Werkervaring met ONS Nedap is een pré. Omdat je continue in contact staat met teams, ben je communicatief sterk en kun je goed omgaan met tegengestelde belangen. Je bent een echte doorzetter en kan goed presteren onder druk.

Verder belangrijk:
 • 1 – 3 jaar aantoonbare werkervaring als workforce planner
 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Kennis van administratieve en planningsprocessen en de relevante wet- en regelgeving (zoals arbeidstijdenwet, de cao en organisatie- en zorgprocessen)
 • Affiniteit met en kennis van capaciteitsmanagement is een absolute pre
 • Cijfermatig inzicht en analytisch vermogen
 • Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden
 • Time management

Het afronden van de aangeboden opleiding (deze wordt tevens aangeboden in de eerste 6 maanden) operationeel planner bij Dehora is een pre.

Enthousiast geworden?
Ben jij je carrière binnen De Zorggroep al helemaal aan het plannen? Solliciteer dan nu!

Heb je eerst nog een aantal vragen, neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met Joland Sagis via Joland.Sagis@dezorggroep.nl>en met vragen over de procedure met Sharon Haulussy (recruiter) via sharon.haulussy@dezorggroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5000 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.