MET ggz zoekt een

Manager ICT

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ben jij dé verbindende factor tussen ICT en onze zorginstelling? Wij zijn op zoek naar een dynamische manager ICT die wil bijdragen aan het verbeteren van de geestelijke gezondheidszorg in Limburg door strategische ontwikkelingen en IT-oplossingen.

Samen met jouw team ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het strategisch ICT-beleid, zodat er snel en efficiënt kan worden gereageerd op de behoeften van de organisatie. Jij leidt, inspireert en motiveert jouw team om onze informatievoorziening doorlopend te professionaliseren. Dit doe je door samen te werken met externe partijen en door jouw strategische visie in te zetten.

Je bent niet alleen manager, maar je kijkt ook vooruit naar de toekomst van informatiemanagement binnen MET ggz. Je zorgt ervoor dat de informatievoorzieningen toekomstbestendig blijven. Hierbij heb je de ruimte en vrijheid om je team verder vorm te geven.

MET het team
Jij bent als manager ICT verantwoordelijk en werkzaam voor de afdeling informatievoorziening en ICT (team ‘Functioneel Beheer’ en team ‘Services’) bestaande uit circa 7 collega’s op onze locatie in Roermond. Samen met je team werk je aan verschillende thema’s en projecten binnen onze meerjarenstrategie. Binnen MET ggz werken we met o.a. USER (EPD), Visma (personeel en financieel), Value Care (BI-Tool), Zenya, Topdesk en SharePoint.

MET vakmanschap
Als manager ICT heb je directe impact op de kwaliteit van zorg die wij als MET ggz leveren. De rol van ICT is cruciaal voor MET ggz en haar cliënten, waardoor je een belangrijke positie inneemt binnen de organisatie.
 • Je ontwikkelt en implementeert de visie en het strategisch ICT-beleid;
 • Je stuurt op verdere professionalisering van de informatieorganisatie en optimalisering van informatieprocessen;
 • Je zorgt voor een goede bedrijfsvoering en geeft leiding binnen de afdeling informatievoorziening en ICT;
 • Je hebt een adviserende en waarborgende rol van diverse thema’s en projecten waaronder o.a. informatieveiligheid (NEN-7510);
 • Je sluit dienstverleningsovereenkomsten af in het kader van realiseren van de dienstverlening van ICT in de organisatie en je vertegenwoordigt MET ggz in samenwerkingsverbanden;

MET jou?
 • Je beschikt over academisch werk en denkniveau;
 • Je hebt (ruime) kennis en ervaring op het gebied van informatiemanagement, ICT, regie- en bedrijfsvoering;
 • Je hebt kennis en ervaring met de relatie tussen bedrijfsprocessen, informatievoorziening en informatiesystemen;
 • Je hebt aantoonbare management en projectervaring;

MET ggz is er voor jou
 • Ruime keuze aan diverse opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen.
 • Budget in te zetten voor werk-privé balans.
 • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets (max. € 1500 per 3 jaar), laptop of IPad aan te kopen (max. € 800 per 3 jaar).
 • Sporten tegen een gereduceerd tarief (max. € 600 per jaar).
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 70 (min. 4.785 max. € 7.419 bij een fulltime dienstverband).

MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz, MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren
Heb je vragen over de vacature, stel deze dan gerust!

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.