Sevagram zoekt een

MBO verpleegkundige locatie Regenboog

Dienstverband

20 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Mbo-verpleegkundige locatie Regenboog (20-32 uur)
Ben jij een gepassioneerde zorgprofessional, op zoek je naar een uitdagende rol waarin je jouw vaardigheden kunt inzetten voor onze bewoners? Onze locatie Regenboog is op zoek naar een MBO verpleegkundige.

Wil jij een indruk krijgen van locatie Regenboog?
De Regenboog is gespecialiseerd in zorg voor ouderen met een psychiatrische stoornis. Meer specifiek gaat het om geronto-psychiatrische aandoeningen in combinatie met somatische en/of psycho-geriatrische aandoeningen.

Jouw baan als verpleegkundige binnen Regenboog in Heerlen?
Bij ons verleen je kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoner écht centraal staan. Als verpleegkundige voer je met precisie en zorg verpleegtechnische handeling uit, van wondzorg tot medicatiebeheer. Jij kent de bewoners goed en kunt daarom snel schakelen bij gezondheidsveranderingen. Dit zorgt ervoor dat jij de beste mensgerichte zorg en welzijn kunt leveren voor onze bewoners. Hierbij hou je rekening met eigen leefgewoontes die in samenspraak vraaggericht worden aangeboden om het thuisgevoel te evenaren.

Wil jij gelijk solliciteren als MBO verpleegkundige bij Regenboog?
Ben jij enthousiast over het werken binnen Regenboog? Dan ontmoeten wij jou graag!

Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Recruitment door te bellen of te appen naar 06 28 49 59 39.

Heb je eerst nog vragen? Of wil je misschien meer informatie? Teammanager Zorg, Marius Scheepers 06-51554781 vertelt je graag meer!