Land van Horne zoekt een

MBO Verpleegkundige PG+

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Heb jij lef, durf jij te pionieren en ga jij verder, als anderen het niet meer weten? Zie jij de persoon áchter het gedrag, de problematiek, en zoek je meer verdieping in je werk?
Dan drinken we graag een kop koffie met je en verwelkomen we je in ons team. Je ontwikkelt je dan verder in je functie op het gebied van ziektebeelden en gedrag.


PG wat? PG+!
Bij Land van Horne hebben we sinds een jaar een tijdelijke behandelvoorziening op locatie Martinus, zijnde een doorstroom PG+ afdeling.
Dit is voor mensen met dementie die ernstig probleemgedrag laten zien. Denk aan roepgedrag, agressie als gevolg van angst, verdriet, frustratie of persoonlijkheidsstoornis.
Op deze afdeling worden cliënten met ernstig probleemgedrag tijdelijk gehuisvest, om ze rust en stabilisatie te bieden. Na dit tijdelijk verblijf verhuizen de cliënten naar een voor hun veilige en passende woonplek.

Wat ga je doen?
Elke dag is anders. Maar wat de PG+ afdeling zo bijzonder maakt, is dat je meebouwt binnen een relatief nieuw multidisciplinair team binnen de gedragsproblematiek.
Samen ontdekken en elke dag leg je met een frisse, positief kritische blik de focus op de individuele cliënt en wat deze nodig heeft.
Wat zijn de mogelijkheden voor de cliënt? Wat kan? En wat laat de cliënt zien?
Het kunnen lezen van de cliënt, het hebben van intensief contact, continue communicatie, ook met de familie/netwerk en het samen leren en verder specialiseren is hier aan de orde van de dag.

Dus: heb je affiniteit met gedragsproblematiek en wil je je hier nog meer in verdiepen? Dan drinken we graag een kop koffie met je!

Wat breng je mee?
  • Je hebt een MBO 4 Verpleegkundige diploma, maar ook als je Verzorgende 3 IG gediplomeerd bent, kijken we graag samen met jou naar passende mogelijkheden en invulling van je werk!
  • Je hebt affiniteit met psychogeriatrische cliënten en hebt kennis van of wilt je verdiepen in gedragsstoornissen, verstoorde prikkelverwerking en het omgaan met agressie bij cliënten.
  • Je bent creatief en denkt in mogelijkheden: wat kan er wél!
  • Je bent niet bang feedback te geven of ontvangen.
  • Je bent een teamspeler en denkt altijd mee!

Jij krijgt
  • Een ontzettend leuke en uitdagende baan in een relatief klein en nieuw team, waar jouw mening telt!
  • Alle ruimte om je door te ontwikkelen en te specialiseren in gedragsproblematiek.
  • Een passend salaris voor jouw functie en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT. Voor een Verzorgende 3 IG wordt je ingeschaald in FWG35 (min. € 2.466,72 en max. € 3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur per week) en als Verpleegkundige MBO 4 in FWG45 (min. € 2.858,27 en max. € 3.848,27 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectiviteitskortingen, FiscFree mogelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Je werkuren en -dagen bepalen we graag samen.

Solliciteren
Interesse? Leuk! Reageer dan via de ‘Solliciteren’ knop met je CV en motivatie. We kijken we dan graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Heb je interesse, maar heb je vragen over PG+?
Bel dan even met Marian Houwers, teamleider Huntington en PG+, op T 088-9878296.