Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (ouderen) in Heel (regio Roermond)

Dienstverband

18-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Heel Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg

Heb jij een warm zorghart en haal jij voldoening uit het begeleiden en verzorgen van oudere mensen die jouw persoonlijke aandacht hard nodig hebben? 
Ben jij een bezige bij en staat plezier hebben in je werk voorop? Dan is dit jouw baan!

Voor onze locatie Tulpenhof 11 en 12 hebben wij een mooie kans voor een:

Medewerker begeleiding Gehandicaptenzorg (Ouderen)

In overleg afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden 18 tot 32 uur 

Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding geef je uitvoering aan de hulpvragen die in het zorgplan van de bewoners zijn omschreven.
Je werkzaamheden bestaan uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan en verzorgen/ verplegen van onze bewoners. Herkennen van verouderingsproblematieken waar onze bewoners mee kunnen worstelen en deze positief ombuigen, zie jij als een leuke uitdaging.
Als de cliënt een goede verzorging heeft gehad en een leuke en zinvolle dag ervaart, heb jij een goed en voldaan gevoel.
Je werkt vanuit de support visie, waarbij je de cliënt zoveel mogelijk faciliteert.
Je ondersteund de bewoner bij het onderhouden van sociale contacten zoals familie.
Ook biedt je ondersteuning tijdens de laatste levensfase waarbij kwaliteit van leven en comfort voorop staan.

Locatieprofiel

Het accent van onze woongroep ligt op het bieden van comfort en warme zorg.
Deze zijn verweven in de verzorging, verpleging en begeleiding die geboden wordt.
Het bieden van veiligheid, structuur en duidelijkheid maken hier onderdeel van uit.
Tulpenhof ligt op het beschermd wonen terrein in Heel, waar de omgeving volledig is aangepast aan wensen en behoeften van onze bewoners.
De locatie bestaat uit 2 woongroepen van elk 9 oudere cliënten. De locatie is uitgerust met de benodigde faciliteiten voor het bieden van zorg.
Naast een verstandelijke beperking is er sprake van beperkingen die voortkomen uit onder andere neurologische en lichamelijke aandoeningen en syndroomproblematieken. De begeleiding van de cliënten varieert van toezicht houden op, tot stimuleren en helpen, en het geheel of gedeeltelijk overnemen van de zorg.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.393 en € 3.360 bruto per maand op basis van 36 uur in de functie Medewerker begeleiding A.
  • Een vast contract.
  • Flexibele diensten die ruim vooraf bekend zijn én invloed op je rooster.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, denk hierbij bijvoorbeeld aan een opleiding Medewerker Maatschappelijk Zorg (mmz-3 of 4), Verzorgende IG, SPW.
  • Beschik je niet over een afgeronde Zorgopleiding op niveau 3 maar wel op niveau 2? Ook dan maken wij heel graag kennis met jou en hebben we volop mogelijkheden als locatieondersteuner (FWG 20).
  • Ervaring in de Zorg. We denken bijvoorbeeld aan gehandicaptenzorg en/of ouderenzorg.
  • Flexibiliteit; je bent alle dagen van de week beschikbaar in een wisselend dienstrooster (geen nachtdiensten).
  • Werkplezier; je draagt bij aan een fijne werksfeer.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren'. Meer informatie of lijkt het je leuk vooraf een keer de kennis te maken met de locatie? Bel gerust Mandy van Hees, coördinerend begeleider via 0615857856. Wil je meer informatie over de procedure dan kun je bellen met Frank Dullens recruiter, via 0611179029.

Gesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd. Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.