Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Ringoenstraat Panningen (ouderen)

Dienstverband

aantal uren in overleg te bepalen

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Panningen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de gehandicaptenzorg? Wil jij aan de slag met onze oudere cliënten bij een gezellige woongroep in Panningen? Heb jij niet alleen oog voor de zorg van onze cliënten maar ook voor het welzijn van onze cliënten? Wil jij direct een vast contract? Dan is dit de vacature voor jou!

Wij hebben een vacature voor:

Medewerker Begeleiding Ringovenstraat Panningen (doelgroep: ouderen)
Aantal uren in overleg, vast contract

Zo ziet jouw baan eruit
Als medewerker begeleiding bied je, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en ondersteuning aan de cliënten woonachtig op deze locatie in Panningen. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. Binnen deze woongroep is het erg belangrijk dat je werkt vanuit de houding zorgen dat (faciliteren) in plaats van zorgen voor (verzorgen). Bij het begeleiden is ook altijd ruimte voor humor en persoonlijke aandacht. Gezelligheid maak je tenslotte samen. Je bent iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bent creatief en zoekt, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënt.

Locatieprofiel 
Deze vacature speelt op de Ringovenstraat 27 in Panningen. Dit is een moderne locatie in een gezellig appartementencomplex waar oudere cliënten met een verstandelijke beperking begeleid wonen. De leeftijd van de cliënten die je gaat begeleiden varieert van midden 50 tot ongeveer 90 jaar. De nadruk van de zorg ligt binnen de locatie op de zorg en het begeleiden van cliënten in verschillende fases van dementie. De werkzaamheden bestaan uit ondersteunen in alle aspecten van het leven, hierbij horen verzorgende (waaronder ook voorbehouden) handelingen. Cliënten kunnen overdag deelnemen aan dagbesteding in de regio Panningen.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.393,- en € 3.360,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie van Medewerker begeleiding A.
  • Een contract voor onbepaalde tijd (vast contract). Het aantal uren is bespreekbaar!
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-3. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een opleiding medewerker maatschappelijk zorg (MMZ-3), Verzorgende IG of spw.
  • Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten.
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (geen slaapdiensten).
  • Heb je ervaring in de ouderenzorg? Ook dan moedigen wij je aan om te solliciteren. Wij vertellen je graag wat werken in de gehandicaptenzorg inhoudt.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij ons te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij Janneke Leenders- Püper, Coördinerend begeleider, via 0615857860.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.