Land van Horne zoekt een

Medewerker Ondersteunende begeleiding

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg
Wat je functie inhoudt
Je ondersteunt de cliënten thuis bij de dagstructurering en stimuleert en begeleidt de cliënt in zelfredzaamheid. Op basis van de indicatiestelling:
  • ondersteun je de cliënt bij dagstructurering, ontspanningsactiviteiten, inspanningsactiviteiten en activiteiten met betrekking tot de eigen huishouding en het functioneren in de eigen woonomgeving;
  • begeleid en ondersteun je de cliënt bij lichaamshygiëne en uiterlijke verzorging en bied je zo nodig ondersteuning bij toiletgang;
  • begeleid, stimuleer en ondersteun je bij het eten en drinken aangepast aan de situatie van de cliënt;
  • stimuleer en ondersteun je de cliënt bij diens mobiliteit;
  • maak je een zorgplan in afstemming met de cliënt en mantelzorger (eventueel met ondersteuning van je coördinator);
  • fungeer je bij de communicatie van de cliënt met derden zo nodig als intermediair;
  • je observeert en signaleert bijzonderheden en meldt deze bij de wijkverpleegkundige of leidinggevende.
Wat wij vragen
Je bent in staat om de cliënt conform de indicatiestelling zelfstandig te begeleiden en te stimuleren in zelfredzaamheid. Als persoon ben je hulpvaardig, oplettend, kan je goed luisteren en voel je aan wat gepast gedrag is. Oog voor de kleine dingen die het leven voor onze kwetsbare cliënten aangenamer kunnen maken. Je bent creatief en op zoek naar kansen en mogelijkheden en kan deze daadwerkelijk bewerkstellingen, hetzij met ondersteuning van je coördinator. Je bent in staat om het bestaande los te laten en direct mee te bewegen met veranderlijke situaties. De wens en behoefte van de cliënten / mantelzorgers staan voorop, hierin dien je ook mee te bewegen. Flexibiliteit op basis van inzet zorgbehoefte wordt dan ook verwacht.

Een goede en correcte mondelinge communicatie is van belang in de contacten met de cliënt, collega's en andere betrokkenen. Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is van belang bij informatieoverdracht en voor het invullen van standaardformulieren/ECD.

Je bent in bezit van het diploma verzorgende niveau 3 of MMZ niveau 3. Je bent in het bezit van rijbewijs B en een auto. De vacature is voor regio: Weert, Nederweert/Ospel, Someren en Cranendonck. Het is wenselijk dat je ook in het werkgebied woont en het streven is om jouw reistijd zo kort mogelijk te houden.

Wat wij je bieden
Een boeiende, uitdagende en afwisselende baan binnen een stichting waar kwaliteit van zorg en dienstverlening hoog in het vaandel staat. Het salaris is conform de CAO VTT en vastgesteld in FWG 30. Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Land van Horne kent hiernaast nog een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. zoals een fitnessregeling en collectieve verzekeringen) en goede opleidingsmogelijkheden. De arbeidsduur bepalen we in overleg. Je werkdagen zijn van maandag tot en met zondag en liggen tussen 07.00-19:30 uur. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Uiteraard met de intentie om bij gebleken geschiktheid dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Meer informatie?
Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met de teamcoördinatoren Daphne Verspeek, Judith Wijen of Stefan Joosten T. 0900 - 333 55 55.

Solliciteren
Zin om te solliciteren? Top! Klik dan op de button 'Solliciteren' en laat je sollicitatiegegevens achter.