Land van Horne zoekt een

Medewerker Technische Dienst

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Medewerker techniek in de ouderenzorg, een dynamische, leuke baan!
Reparaties, onderhoud, oplossen van technische storingen, defecten of schade. Duik jij altijd vol overtuiging in iedere uitdaging die op jouw pad komt?
Weet jij met je brede kennis en vooral 'hands on' mentaliteit ieder klusje te klaren? Dan verwelkomen we jou graag in ons team bij Land van Horne!

Onze Teamleider Huisvesting is op zoek naar een technisch onderlegde duizendpoot die van aanpakken weet, zelfstandig aan de slag gaat, maar ook graag ondersteunt bij toezicht op werkzaamheden door derden. Er zijn wel 1.001 dingen die je kan doen, daarom is dit ook een functie met ontzettend veel variatie.

Je moet wel af en toe een bereikbaarheidsdienst draaien (buiten kantoortijden en in het weekend), want onze ouderen staan bij ons op 1 en die helpen we graag op elk moment waar nodig.
Omdat je werkt in een zorgomgeving heb je veel contact met cliënten, collega's en externen. Dus goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk.

Het team
Momenteel hebben we binnen de Technische Dienst zo'n 10 FTE aan medewerkers techniek, een proces ondersteuner en teamleider. Wij werken met vakgroepen die ieder het onderhoud van ongeveer vier locaties van Land van Horne op zich nemen. Jij wordt onderdeel van één van deze vakgroepen. Uiteraard kun je ook, indien nodig, ingezet worden op andere locaties.

Wat wij vragen?
  • Kennis op MBO 3 niveau in de techniek (vereist)
  • Affiniteit met en beheer van ICT en geautomatiseerde systemen
  • Je bent zelfstandig en kunt snel schakelen als een situatie daarom vraagt
  • Je bent tactvol, klantgericht en bovenal hulpvaardig. Je legt gemakkelijk contact en hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
  • Je bent in bezit van rijbewijs en eigen vervoer
  • Als je woont in ons werkgebied dan is dat zeker een pre.
Wat je krijgt:
  • Een boeiende, uitdagende en vooral afwisselende baan
  • Een salaris in FWG 40 (min. € 2.495,33 en max. € 3.254,43 bruto per maand op basis van 36 uur, arbeidsvoorwaarden conform de CAO VV&T en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
  • Een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week voor bepaalde tijd. Ben je geschikt? Dan zetten wij dit uiteraard om naar een contract voor onbepaalde tijd.
Interesse, vragen?
Neem dan even contact op met Eric Gerads, Teamleider Huisvesting, bereikbaar via tel. 088 - 987 8006 of mail: hge.gerads@landvanhorne.nl.
Na je sollicitatie, ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons.

Voor een indruk van het werk als medewerker TD, kun je onze filmpjes even checken: Medewerker Techniek - Geert Maasen - YouTube / Medewerker Techniek - Rob Knapen - YouTube